NSSK.NL
Image default
Winkelen

Bolsius geurkaarsen,geurstokjes,geurglazen,geurtheelichten

Wat is er nu fijner dat een lekkere geur in huis. En dan uiteraard in alle vertrekken van de woning. U kent het wel dat je van je werk thuiskomt en dat er in de woonkamer, keuken, toilet of badkamer een nare geur hangt. Vaak weet u wel waar het van komt. Het kan het riool zijn, of de geur van het eten wat de avond eerder is gemaakt. Maar ook vocht kan een vieze geur veroorzaken. Maar ook zult u er soms achter komen dat het niet is te achterhalen waar de geur vandaan komt.

Al deze problemen zijn heel eenvoudig op te lossen. U schaft de geurkaarsen van Bolsius aan en de meeste problemen met vieze geurtjes behoren tot het verleden. U hebt de keus uit geurkaarsen, geurstokjes, geurglazen en geurtheelichten. Deze zijn in 25 verschillende geuren te krijgen. Maar wij hebben voor u de 6 meest gangbare geuren geselecteerd.

De kaarsen verspreiden bij gebruik een aangename geur en gaan lang mee. De geurstokjes hebben een werking van vele weken en de overige artikelen uit de geurlijn van Bolsius hebben vele branduren. De kaarsen walmen niet en geven geen zwarte roet af. Dat komt door de hoogwaardige grondstoffen die tijdens de productie worden gebruikt.

Uiteraard hebben wij ook in het assortiment de andere kaarsen van Bolsius. U hebt de keus uit Stompkaarsen, Bolkaarsen, Theelichten, Dompelkaarsen, Mammoetkaarsen, Buitenkaarsen, Lowboys, Tafelkaarsen, Dinerkaarsen, Rustieke stompkaarsen, Druipkaarsen.

Tevens hebt u bij ons de mogelijkheid om kaarsen te laten bedrukken. Dat kan met een tekst, logo of foto. U hebt de keus uit de kaarsen in de kleuren wit of ivoor en in verschillende maten. Uiteraard zijn dit ook Bolsius kaarsen van de beste kwaliteit. Wij hanteren een staffelkorting. Hoe meer kaarsen er worden afgenomen hoe goedkoper het zal worden. Het laten bedrukken van kaarsen wordt gedaan door kerken, bedrijven, scholen, sportverenigingen, musea, winkeliersverenigingen, particulieren, uitvaartondernemingen.

De kaarsen worden allemaal uit eigen voorraad geleverd en heeft u binnen 2 dagen in huis. Wij verzenden met 2 betrouwbare partners. In Nederland met PostNL en naar België met DHL. De verzendkosten zijn € 5,95 en boven de € 45,- gratis in Nederland en naar België € 9,50 en boven de € 75 gratis.

https://www.kaarsen-online.nl/kaarsen/geurkaarsen/