NSSK.NL
Image default
Winkelen

Kappers in Heeswijkdinther

Heeswijkdinther is een pittoresk dorp gelegen in de provincie Noord-Brabant, Nederland. Het dorp staat bekend om zijn prachtige landschap en historische bezienswaardigheden. Naast deze attracties heeft Heeswijkdinther ook een levendige kappersscene die een bezoek waard is.

Salon de Haarkluis

Een van de bekendste kapperszaken in Heeswijkdinther is Salon de Haarkluis, gevestigd aan de Dorpsstraat. Deze salon wordt gerund door de ervaren kapper Alex Verbeek. Met zijn jarenlange ervaring en passie voor het kappersvak weet hij keer op keer zijn klanten tevreden te stellen. De salon biedt een breed scala aan behandelingen, van knippen en stylen tot kleuren en föhnen. Salon de Haarkluis staat garant voor een professionele service en een ontspannen sfeer.

Kapsalon Hair & Beauty

Een andere populaire kapperszaak in Heeswijkdinther is Kapsalon Hair & Beauty, gelegen aan de Markt. Deze salon wordt gerund door het duo Lisa Jansen en Marieke van Dijk. Samen hebben zij meer dan 20 jaar ervaring in het kappersvak. Bij Kapsalon Hair & Beauty staat persoonlijke aandacht centraal. Het team luistert aandachtig naar de wensen van de klant en zorgt ervoor dat zij met een tevreden gevoel de salon verlaten. Naast knippen en stylen biedt Kapsalon Hair & Beauty ook diverse schoonheidsbehandelingen zoals gezichtsverzorging en manicure.

Bob’s Barbershop

Voor heren is er Bob’s Barbershop, een authentieke barbierszaak gelegen aan de Kerkstraat. Hier kunnen mannen terecht voor een traditionele scheerbeurt, een strakke baardtrim en natuurlijk een trendy kapsel. Bob, de eigenaar van de barbershop, beschikt over jarenlange ervaring en weet als geen ander hoe hij mannen kan laten stralen. Met zijn vakmanschap en oog voor detail zorgt hij voor een unieke en nostalgische ervaring in een gezellige ambiance.

Afsluiting

Dit waren slechts enkele voorbeelden van de vele kapperszaken in Heeswijkdinther. Of je nu op zoek bent naar een trendy kapsel, een professionele knipbeurt of een ontspannende schoonheidsbehandeling, in Heeswijkdinther vind je het allemaal. Bezoek kappers in Heeswijkdinther voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden in jouw omgeving.