Oranje artikelen

Oranje artikelenOranje artikelen

Mooie oranje artikelen

Onze straat in Den Haag staat erom bekend dat we zeer actief zijn op het gebied van oranje artikelen. De Olympische spelen, voetbaltoernooien zoals het Europees kampioenschap en het Wereldkampioenschap zijn in onze straat altijd weer een reden tot groot feest. Dit zorgt ervoor dat we echt een saamhorige gemeenschap hebben. Mensen kennen elkaar allemaal en lenen spullen aan elkander uit. Er is veel vertrouwen en gezelligheid en dat komt mede doordat we tijdens dit soort festiviteiten de straat volhangen met oranje artikelen. Eens per jaar geven we een groot straatfeest en ook dan komen de oranje artikelen als geroepen. Omdat we erg veel gebruik maken van oranje artikelen, gaat er ook weleens wat stuk. Door waterschade, onweer of langdurig gebruik is dit niet zo vreemd. Daarom zijn we vaak op zoek naar nieuwe oranje artikelen zodat we altijd onze straat vol kunnen hangen, onszelf kunnen versieren en ga zo maar door. Vroeger deden we dit altijd in een winkel in het centrum maar deze is helaas alweer twee jaar geleden failliet gegaan. Aan ons heeft dat zeker niet gelegen, want wij kochten daar altijd vele oranje artikelen. Dat betekende voor ons dus ook een domper want wij moesten op zoek gaan naar een nieuwe leverancier voor oranje feestartikelen. Onze kinderen kwamen op het idee om het internet te gaan gebruiken. Zo gezegd, zo gedaan en al gauw vonden we een geniale aanbieder van oranje artikelen tegen zeer lage prijzen. Ze doen zelfs aan bulkleveringen en dat komt goed uit, want het liefste bestellen we direct voor de hele straat. Van te voren wordt er namelijk een inlegpotje gemaakt en een familie zorgt dan voor de oranje artikelen. Dat jaar waren wij aan de beurt en we stonden dus voor een flink obstakel. Dankzij deoranjeartikelenshop.nl zijn wij alsnog uit de brand gered.

Oranje artikelen online beschikbaar

Want wij vonden op deze site een enorm overzicht van alle oranje artikelen in alle soorten en maten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de volgende producten:

 • ballen
 • brillen
 • caps
 • fan artikelen
 • fluitjes en toeters
 • hoeden en mutsen
 • klompen oranje diversen
 • koeriers- / stadsfietsen
 • partijhandel
 • promotie artikelen met of zonder opdruk
 • shirts
 • sjaals
 • vlaggen
 • polsbandjes oranje

En dat is nog maar een kleine greep uit hun assortiment. Dit zijn trouwens tevens de categorieën waaronder je de oranje artikelen verdeeld zult zien staan. Door hier op te klikken gaat er een nog grotere wereld voor je open, want ze hebben alleen al 7 verschillende soorten brillen. Genoeg oranje artikelen voor de hele straat en ook nog eens volop keuze zodat niet elk huis er hetzelfde uitziet. Met ons budget zat het ook wel snor, het kost erg weinig op deze site dus we konden ons flink uitleven. De andere bewoners waren dan ook zeer tevreden over de uiteindelijke opbrengst. We hebben het potje gestort op onze bankrekening en de bestelling via online betaalservices betaald. Via iDeal is dit zeer goed, betrouwbaar en veilig te doen. Het mooie is dat de bestelling direct betaald is waardoor zij direct overgaan tot het vervoeren en bezorgen van de bestelling, bij ons ging het om een flinke order, maar daar deden ze niet moeilijk over. Deze site voor oranje artikelen heeft alles op voorraad en daarom leverden ze twee dagen later al in onze straat. En zo konden we wederom beginnen met het optuigen van onze straat. Helaas ging het Europees kampioenschap de mist in, maar wij hebben ons prima vermaakt en ook een maandje later was het allemaal nog in goede staat voor ons jaarlijkse straatfeest. Het is altijd een gekke bedoeling bij ons in Den Haag, maar we maken het nooit te gek. Het gaat om gezelligheid, niet om vervelende of dronken toestanden. Er zijn immers ook erg veel kinderen bij. Gelukkig zijn er nog nooit vreemde dingen gebeurd en dat kunnen we mede toeschrijven aan deze oranje artikelen. Het zorgt toch voor een bepaald soort saamhorigheid, ook als het elftal verliest.

Wacht niet langer

Het wereldkampioenschap begint al weer over enkele maanden dus wij zijn dit jaar alweer druk in de weer met het uitzoeken van goede versieringen en leuke oranje artikelen voor jong en oud. Wij raden deze site dan ook van harte bij jou aan als je ook van feesten houdt. Natuurlijk kan je hier ook terecht voor producten om mee te nemen naar Brazilië. Ten minste, als je zo veel geluk hebt dat je een kaartje voor een van de wedstrijden hebt bemachtigd. Niet alleen voor voetbal, ook voor andere evenementen zoals Koninginnedag, of Koningsdag zoals het vanaf dit jaar zal heten, zijn uitgelezen mogelijkheden om je oranje artikelen uit de kast te halen. Als je net als ons meer wilt weten dan staat er bij elk artikel een uitgebreide beschrijving en uiteraard de prijs. Het zal je ongetwijfeld opvallen dat de prijzen heel erg meevallen. Mocht je toch nog meer willen weten dan vind je genoeg contactinformatie op de site terug zodat je direct verder geholpen kan worden. Daar doen ze bij deze oranje artikelen webwinkel gerust niet moeilijk over. Het is trouwens ook mogelijk om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Eens per maand ontvang je dan informatie over nieuwe artikelen die ze in hun database hebben opgenomen. Ook zijn hier vaak acties en kortingen terug te vinden. Maar wees er snel bij, want het is onderhand een behoorlijk populaire webshop geworden. Dus ook jullie alvast veel plezier met feesten!

Bezoek de website voor meer informatie : Oranje artikelen