NSSK.NL
Image default
Winkelen

Wat te doen in Amsterdam

Wat te doen in Amsterdam

 

Wat kan je allemaal in Amsterdam doen, dat is een goede vraag. Wij hebben ons daarom verdiept in de stad Amsterdam en alles wat daar bij komt kijken. Onderstaand vind je daarom enkele hoogte punten wat je allemaal in Amsterdam kunt beleven. Wij hopen dat je het nodige aan deze informatie hebt zodat je een leuke dag in Amsterdam kunt beleven. Zoals miljoenen mensen op jaar basis een bezoekje aan het Mooie Amsterdam brengen.

Lekker winkelen in Amsterdam:
Wie dacht dat je in je eigen stad leuk kon winkelen? In Amsterdam zitten echt alle mode ketens vaak met meerdere vestigingen. Dit betekend dat je in Amsterdam vaak een grotere en bredere collectie van alle mooie merken kunt vinden. Ook heb je massa’s kleinere winkels die ook de mooiste producten voor een zeer lage prijs verkopen. Ook heb je winkels die je nergens anders in Nederland zult aantreffen in die hoeveelheden namelijk: Honderden coffee shops, het gaat er zo gezellig aan toe dat je bijna vergeet dat je daar mogelijk helemaal niet naar binnen zou willen gaan. Omringt door tal van leuke bars en kroegen. Allerlei leuke concepten en gave drankjes worden er geschonken. Tussen al deze cafés en winkels heb je ook een hele hoop Amsterdam Sexshop zoals op de wallen Absolutedanny met zijn amsterdam bdsm collecties.

In Amsterdam heb je ook veel bioscopen, hier tref je dan ook Engelse ondertiteling tijdens de films.

 

Ook kun je natuurlijk naar 1 van de vele musea gaan, cultuur proeven en beleven hoe het er mogelijk eeuwen geleden eraan toe ging in Amsterdam. Natuurlijk is een bezoekje aan de dam het dam rak en rokin ook voor iedereen een aanrader.

http://www.veiligedating.nl