Categoriearchief: Woning en Tuin

Nssk

4 voordelen van het installeren van zonnepanelen

De investering in zonnepanelen, in de productie van energie zelf, is een investering die de energiekosten effectief verlaagt. De directe voordelen in de energierekening zijn reëel en zelfs als er een hogere installatiekost voor nodig is dan voor andere energieën, kan dit een aanzienlijke besparing op uw maandelijkse factuur betekenen.

 

Kiezen voor fotovoltaïsche energie is de slimste oplossing, zowel thuis als in een zakelijke context.

Belangrijkste voordelen van het installeren van zonnepanelen

1- Verlaagt de elektriciteitsrekening

Hoewel de kosten voor de installatie van zonnepanelen hoog kunnen zijn in vergelijking met andere energieën, is dit in feite een investering die een reële besparing op uw elektriciteitsrekening mogelijk maakt.

De gemiddelde terugverdientijd van de investering is 4 tot 6 jaar, dat wil zeggen dat na deze periode alle energie die in uw huis of bedrijf wordt geproduceerd geen kosten meer heeft.

2- Vermindert de verliezen van het elektriciteitssysteem

Wanneer een dam energie produceert en deze wordt getransporteerd naar ons huis of bedrijf, onderweg, d.w.z. in de elektrische kabels, zijn er altijd energieverliezen.

Aangezien de fotovoltaïsche energie precies daar wordt verbruikt waar ze wordt geproduceerd, d.w.z. via de zonnepanelen die in uw huis zijn geïnstalleerd, wordt ze niet beïnvloed door de verliezen van de energietransmissie en -distributie.

3- Vergroot de energieonafhankelijkheid

Door zelf energie te produceren wordt het onafhankelijk van de energievoorziening. Wanneer, om welke reden dan ook, het elektriciteitsnet wordt onderbroken, zal dit geen invloed hebben op uw huis en kunt u alles doen wat u nodig heeft zonder enige beperking.

4- Vermindering van de gevolgen voor het milieu

De energie van de zon vervuilt niet, dus door te wedden op schone, hernieuwbare energie red u de planeet en de reserves aan aardgas, kolen en olie voor toekomstige generaties. Zonnepanelen vergen weinig onderhoud, hebben een lange levensduur en zorgen voor lange tijd voor energie.

 

Wat verstaan we van een goede ondervloer?

Decorvloer is een milieuvriendelijke en slijtvaste goedkope ondervloeren gemaakt van linoleum. Linoleum bestaat gemaakt van exclusief natuurlijke ingrediënten met indien lijnzaadolie. Het natuurproduct linoleum bestaat hierdoor zowel ter degen te koppelen met andere natuurproducten, naar hout plus steen. Het productieproces van linoleum bezit daarenboven uit minimale impact op de leefomgeving.

Daarnaast is dit een stevige vloer onderbouwing en ten opzichte van andere vloeren zoals laminaat, zowel nog ook nog is winstgevend is. Zo bestaat den vloer krasbestendig, gemakkelijk verzorgd én zeer comfortabel. Krassen zijn rakelings onzichtbaar, schoonmaken is ene eitje en den vloeren nemen snel den hitte van de omtrek aan waardoor deze comfortabel aanvoelt. En Decorvloer zijn beter vacant tegen brand en viezigheden.

 

Waarom de keus voor Decorvloer?

 

Hebt u huisdieren of kinderen? Of ben je onpasselijk opzoek voor de juiste vloer onderbouwing voor een schoolgebouw of bedrijvenpand? Kies dan voor Decorvloer. Waarom? Omdat het uiterst praktische plus gemakkelijk te verzorgen vloer vermag zijn. Daarnaast is het ten opzichte van laminaat beduidend winstgevend plus erg stevig.

Aanschaf van een laminaat vloer

 

Je hebt pas ene nieuwe woning gekocht en je wilt een nieuwe laminaat vloer aanleggen dat geschikt is ook voor huisdieren. Of je bent dood opzoek naar ene stevige en krasbestendige voor je bedrijfspand. Dan bestaat bij Decorvloer.nl de oplossing! Vloer is stijlvol, comfortabel én stevig. In dit artikel vertellen wij gaarne meer over Decorvloer.

 

Het materiaal is ook krasbestendig, comfortabel plusteken kan inderdaad onverenigbaar goed tegen een stootje. Krassen zijn onzichtbaar. Een vitaal voordeel is dat ook de grond antistatisch bestaan, waardoor het weinig stofdeeltjes en vuil aantrekt.

Hiermee bestaat Decorvloer allergie bestendig en ook gemakkelijk schoon te houden is. Een andere goede eigenschap is dat de vloer snel de hitte van de omstreken aantrekt waardoor het prettig heet aanvoelt tijdens de koude winter. Je vermag dus gerust je blote voeten op de vloer rond slenteren. En de vloer is zowel ook geschikt voor vloerverwarming. Mocht jij nog noch overtuigd hiervoor zijn? Je hebt Decorvloer zowel nog eens in zoveel verschillend aantal tinten, formaten en structuren. Hierdoor past het in alle kamers, voor ieder zit er wel een passende vloer bij.

 

   

Hoe leg ik een Decorvloer overzetplint onderbouwing?

 

Voor het leggen van een Decorvloer is het overzetplint is een vlakke ondervloer nodig. Decorvloer Click bezittingen een geluidsabsorberende laag inclusief een toplaag. Hiermee bestaat de ondervloer van den Click-variant nu geïntegreerd van het product. Als je een andere soort laminaat kiest is de uitdaging stuk moeilijker om het zelf te beleggen, Heb je geen ervaring voor het leggen? Dan zijn het belang je goed in te lezen voor het leggen van je vloer.

https://www.decorvloer.nl

Ontwerp speeltuin

Bij het ontwerp speeltuin komt veel meer kijken dan alleen het tekenen van een glijbaan en schommel. Spelen is in de eerste plaatst belangrijk voor kinderen die opgroeien in een tijd van mobiele telefoons en computers. In plaatst van elkaar te “zien” op social media, kunnen kinderen elkaar in het echt ontmoeten in een speeltuin, waar hun fantasie spelenderwijs alle kanten op kan gaan en je samen avonturen kan beleven. Als je speelt staat de tijd even stil en kan je doen wat je hart je ingeeft.

De ontwikkeling van het kind

Daarnaast draagt spelen bij aan de motorische, sociale, creatieve, emotionele en pedagogische ontwikkeling van een kind. Het ontwerpen van een speeltuin is dus ontzettend belangrijk. In het ontwerpproces is het essentieel dat je kijkt naar wat je met de speeltuin wilt bereiken. Klautertoestellen of gymnastiektoestellen stimuleren de ontwikkeling van de motoriek. Maar als je de fantasie of creatief spel wilt stimuleren, dan loont het om losse elementen in het ontwerp op te nemen.

Participatie

Om de speeltuin te ontwerpen moet je naar de wensen van de gebruikers luisteren. Zo kan je de kinderen zelf of hun (groot)ouders uitnodigen om mee te denken. Dit geeft hun een gevoel dat het hun plekje is waardoor ze zich hopelijk verantwoordelijk voor de speeltuin zullen voelen. Het onderhoud van de speltuin is namelijk ook een onderdeel waar je in het ontwerp rekening mee moet houden. Een plastic schommelstoeltje zal bijvoorbeeld langer meegaan dan een houten.

De doelgroep

Denk bij het ontwerp ook aan de doelgroep van de speeltuin, jongere en oudere kinderen spelen en leren anders en hebben andere behoeftes. Maar ook kinderen met een beperking moeten worden meegnomen in het ontwerp. Het is vaak lastig voor hun om buiten te spelen met leeftijdsgenootjes. Ook zij moeten lekker kunnen spelen. Een verassende en uitdagende speeltuin moet boven alles ook veilig zijn, met enig overzicht en structuur. Speeltuinen moeten daarom voldoen aan de Europese regelgeving, de NEN-normen

Nssk

Een handgemaakte keuken in je huis

Je hoort het niet vaak meer, handgemaakte keukens, dit is namelijk het echte vakwerk. Deze handgemaakte keukens zijn vaak volledig gemaakt van hout. En niet zomaar hout, maar echt kwalitatief goed en duur hout. Handgemaakte keukens zijn daarom ook niet zomaar in elk huis te monteren, er zit wel een prijskaartje aan. Een handgemaakte keuken is uniek in zijn soort, geen enkele keuken is hetzelfde als hij handgemaakt wordt. Je kunt bij handgemaakte keukens zelf aangeven waar je sommige details wilt hebben, of juist geen details wilt hebben. Een handgemaakte keuken is echt vakwerk en kan ook lang niet iedereen. Je moet een opleiding voor houtbewerking gevolgd hebben. Je moet ook verstand van zaken hebben. Een keuken wordt warm door de oven en kan nat worden tijdens het koken. Het hout waarvan deze handgemaakte keukens worden gemaakt, moet hier wel bestemd voor zijn.

Je eigen huis met je eigen keuken

Een huis is iets persoonlijks en dat geldt ook voor je keuken en je badkamer. Je hebt deze elke dag nodig en je wilt je er prettig bij voelen. Je moet er makkelijk in kunnen werken je moet je spullen ook snel kunnen vinden. Een keuken die niet bij jou past zul je nooit prettig in staan koken. Handgemaakte keukens die naar jouw wensen zijn ingericht zullen dit probleem nooit hebben. Wanneer je een keuken kant en klaar koopt bij een keukenboer is er altijd wel een detail wat je net niet helemaal aanstaat of wat je juist wél had willen hebben maar er niet in zit. Handgemaakte keukens kosten natuurlijk wel wat meer, en misschien moet je even diep in de buidel tasten, maar je hebt zeker weten iets unieks wat niemand anders heeft. En dat is het geld vaak meer dan waard.

Nssk

Ramen op maat laten maken door een specialist

Een raam op maat laten maken is voor veel huizen een interessante optie, soms ontkom je er gewoonweg niet aan. Wanneer u uw nieuwe ideeën uitwerkt op uw nieuwbouw huis of juist uw bestaande huis wilt laten renoveren, wilt u zich toch niet tot de standaard afmetingen van ramen laten beperken? De keuzes op ramen op maat zijn dan ook eindeloos. Alle afmetingen zijn denkbaar en dit in alle soorten materialen. Een rond houten kozijn, een vierkant stalen kozen of rechthoekige kozijnen van aluminium? Alle denkbare variaties van een raam op maat zijn mogelijk, aan u alleen nog de keus!

Raam op maat laten maken

Ramen op maat laten maken kan op verschillende manieren. Vaak is maatwerk daarbij in meerdere of mindere mate van toepassing;

  • U kunt zelf een raam ontwerpen en door een vakkundig vakman, bv een timmerman of aannemer, laten realiseren
  • U schakelt een vakkundig vakman, bv een timmerman, om de kozijn en ter plekke te laten maken en plaatsen
  • U kunt een leverancier door middel van een standaard formulier uw raamkeuzes opgeven met de daarbij horende afmetingen
  • U schakelt een aannemer in en bekijkt welke verschillende opties u heeft voor een raam op maat naar wens

Raam op maat online bestellen

U bent eruit wat voor raam op maat het moet gaan worden? U kunt deze ook heel eenvoudig online bestellen. U selecteert het raam van uw keuze en geeft de bijbehorende maten door. Zo eenvoudig kan het zijn! Het hang- en sluitwerk bestelt u uiteraard net zo gemakkelijk mee. Dus wanneer u als professionele vakman of handige doe-het-zelver op zoek bent naar een op maat gemaakt raam bestelt u die gewoon eenvoudig online. Zo houdt u tijd over voor alle andere mooie klussen. Kijk eens op broekhuishoutbewerking.nl

https://www.broekhuishoutbewerking.nl/kozijnen-deuren-en-ramen-op-maat/
Nssk

Je dak vervangen

Je krijgt waarschijnlijk maar één of twee keer in je leven de kans om het dak van je huis te vervangen. Dit is een vrij grote beslissing en een dure investering. Je kan er voor kiezen om een traditionele dakpan te leggen, maar ook stalen dakpanplaten zijn heel normaal tegenwoordig. Maar in dit artikel ga ik het hebben over een ander en veel ouder dak: een rieten dak.

Het niet bijzonder om te kiezen voor een rieten dak. Het geeft je huis een bijzondere uitstraling. Je kan het een chique, maar ook een robuuste of klassieke uitstraling noemen. Welke naam je het ook geeft: bijzonder is het zeker. Veel mensen vragen zich af: hoe lang gaat een rieten dak mee? Dit is gelukkig allemaal mee en valt gelijk te relativeren met behulp van een paar sterke argumenten.

Als eerst is het dak geschikt voor de lange termijn. Een rieten dak gaat minimaal 30 jaar mee als je het goed onderhoud. Om dit waar te maken moet je natuurlijk wel wat doen, maar dit moet bij ieder dak. Je moet er om de zoveel tijd kleine beschadigingen weg werken en mos van het dak verwijderen. 

Ten tweede zijn er een heleboel mensen die twijfelen over de brandveiligheid van riet. Het is op zich niet vreemd dat je hier over na denkt en dat je hier bij stil staat. Riet is natuurlijk droog en dit is in theorie heel brandbaar. Gelukkig zijn de rietdekkers zeeland niet helemaal van gister en hebben zij systemen en producten bedacht die de risico’s minimaliseren. Er is een stalen onder constructie die ervoor zorgt dat als er brand is, het vuur zich niet door de rest van het huis verspreid. Maar voorkomen is natuurlijk beter dan genezen en je kan ook sprinklers op het dak plaatsen die er gelijk voor zorgen dat het eventuele vuur geblust wordt. Er is ook een anti aanbrand coating die ervoor zorgt dat het vuur sowieso niet ontstaat.

 

 

https://www.rietwerk.nl/
Nssk

Welke schilder in Nijmegen kies jij?

Er is heel veel aanbod als het gaat om een een schilder in Nijmegen, de keuze voor de consument is erg groot. Dit zorgt ervoor dat het niet eenvoudig is om te bepalen welke de beste is en door wie jij je huis laat schilderen. Om dit eenvoudiger te maken schrijf ik deze blog. Recent heb ik namelijk mijn huis laten schilderen door de Schaepmeester en nu kan ik toch wel met zekere zin zeggen dat dit de beste schilder van Nijmegen is. Ik was heel erg tevreden over het proces. Ga snel naar de website www.schaepmeester.nl voor meer informatie.

 

De voordelen van deze schilder in Nijmegen

Er zijn natuurlijk een aantal redenen waarom ik zeg dat de Schaepmeester de beste schilder in Nijmegen is. Om te beginnen is het iemand die tarieven rekent per klus en niet per uur. Hierom hebben jullie beiden belang bij een snelle afhandeling van de opdracht. Hetgeen waarbij de Schaepmeester zich dan onderscheidt met een andere schilder in Nijmegen is de nauwkeurigheid die ondanks het snelle tempo niet verloren gaat. Het werkt wordt zorgvuldig gedaan en er is hierbij geen haast of een kans dat werk afgeraffeld wordt. In de schildersbranche is dit namelijk wel een struikelblok voor veel mensen. De Schaepmeester werkt ook op tijden dat het u uitkomt, hebt u bijvoorbeeld liever niet dat er doordeweeks wordt gewerkt i.v.m. bijvoorbeeld werk, dan is er een kans dat de Schaepmeester in het weekend schildert.

 

Kan uw huis wel een likje verf gebruiken?

Een nieuwe verflaag op de woning kan vaak een stuk meer doen dan mensen verwachten. Hierom is het misschien een goede optie om ervoor te kiezen om je huis te laten verven door deze schilder in Nijmegen. Ik heb al gezorgd dat jullie kort wat informatie en een introductie hebben kunnen lezen over in mijn ogen de beste schilder in Nijmegen. De Schaepmeester is altijd bereid om bij u langs te komen en onder het genot van een kopje koffie te kijken naar de opties. In veel gevallen spreken jullie direct een moment af wanneer hij zal starten en de prijs wordt bepaald.

 

Nssk

Hoe ga je een vogelhuisje kopen?

Hoe ga je een vogelhuisje kopen?

Jij wilt dus de Nederlandse vogelpopulatie een handje helpen en de vogels in jouw tuin uitnodigen? Schitterend! Maar eerst zijn er enkele stappen die je moet nemen om het allemaal tot een goed einde te laten komen, en dat hebben wij in een overzicht verwerkt.

Een voederplaats of een nestkast?

Wanneer je het hebt over een vogelhuisje kopen dan kun je hier twee dingen mee bedoelen, of je wilt een voederplaats waar de vogels eten kunnen vinden of een nestkast waar vogels in de winter kunnen schuilen en in de lente hun nest kunnen bouwen. Kies dus welke van de twee je wilt, hier zitten namelijk hele andere eisen aan vast.

De soort vogels die je aantrekt

Op het gebied van voederplaatsen ligt het aan de soort voederplaats wat voor vogels je aantrekt, sommige soorten houden meer van een voederplaat dicht bij de grond terwijl andere liever op een voederplaats op een paal zitten. Als je meerdere soorten vogels wilt aantrekken dan kun je ook verschillende soorten vogelhuisjes kopen.

Als het gaat om nestplaatsen dan bepaalt de grote van de vliegopening grotendeels wat voor soort vogels er zullen nesten, ook hier heb je weer de mogelijkheid om meerdere vogelhuisje te kopen, maar je kunt ook een vogelhuisje kopen met verschillende groottes vliegopeningen erin.

Een vogelhuisje kopen geeft je trouwens het gehele jaar door plezier, zowel in de zomer als in de winter zijn vogels op zoek naar een schuilplaats of voedsel. Bedenk je dus voor je het vogelhuisje kopen gaat wat voor soort vogelhuisje je wilt en wat voor soort vogels je wilt aantrekken, die keuzes zullen grotendeels de keuze tussen alle verschillende vogelhuisjes gaan leiden. Wilt u meer tuinartikelen? Kijk ook eens bij insectenhotels. Met meer dan 2000 producten zijn wij de tuinspecialist van Nederland.

https://www.kemerinktuintrends.nl/dier-agrarisch/tuinvogels/vogelhuisje-kopen.html
Nssk

Een goed lichtplan laten maken

Een goed lichtplan laten maken is de basis voor uw nieuwe huis of wanneer u uw huis gaat verbouwen. Lichtkunde advies helpt u graag om dit lichtplan te maken en hierdoor te zorgen voor meer sfeer in uw huis. Doordat onze adviseurs alles weten over het gebruik van licht, kunnen zij u helpen om de fijnste sfeer in uw woning te creëren. Ook weten onze adviseurs welke combinaties van lichtgebruik erg goed bij elkaar passen en wat het beste past in uw interieur, waardoor u zult genieten van een fijne inrichting. Wij maken ook lichtplannen voor uw bedrijf, winkel, school of een andere ruimte.

Een goed lichtplan laten maken is de basis voor uw huis

Wanneer u besluit een lichtplan te laten maken, dan zullen wij onze experts aan het werk gaan zetten. Wij vinden het belangrijk om op een gestructureerde manier te werk te gaan en duidelijk volgens een plan te werken. Al onze experts zullen zich hier ook aan houden en hierdoor weet u altijd precies waar u aan toe bent bij ons. In ons proces gaan wij als eerste bij u langs om de ruimte te bezichtigen, tijdens deze bezichtiging gaan wij ook gelijk met u in gesprek om achter uw wensen en behoeften te komen. Wij dragen zorg voor een realistisch lichtplan dat ook werkelijk uitvoerbaar is. Daarom hoeft u bij ons niet bang te zijn dat het lichtplan niet werkt. Wij beschikken over veel technische kennis en jarenlange ervaring, waardoor wij precies weten wat u als klant wil en hoe wij dit het beste in een lichtplan kunnen verwerken.

Van alle gemakken voorzien

Tijdens het proces van het maken van een lichtplan, zijn wij continu bezig om een zo goed mogelijk doordacht advies te ontwikkelen. Wij denken tijdens ons advies ook aan zaken als duurzaamheid, kosten en gemak. Het gebruik van Ledverlichting is iets dat wij zeker stimuleren en willen motiveren. Daarnaast willen wij de kosten zo laag mogelijk houden en het gemak zo groot mogelijk.

Goede service

Een lichtplan van Lichtkunde Advies is iets waar u zeker iets mee kan. Wij helpen u tijdens elke stap binnen het proces, hierdoor komt u er nooit alleen voor te staan en kunt u altijd vertrouwen op onze goede service.

Nssk

Waarvoor dient raamdecoratie op kantoor?

Als je kiest voor raamdecoratie op kantoor dan komt uw bedrijf zowel van binnen als van buiten direct een stuk warmer over. Een positief gevolg van raamdecoratie op kantoor is natuurlijk wel een beetje af te lezen uit de naam, decoratie, het gaat erom dat alles er mooi uit komt te zien. Hiernaast heeft het ook nog een andere functionaliteit, namelijk dat het hiernaast dient als zonwering. Er zijn verschillende criteria waar rekening mee gehouden wordt als het gaat om het kiezen van de juiste raamdecoratie op kantoor, bij veel organisaties is de prijs wel een van de zwaarst wegende factoren. Hiernaast is het belangrijk om vast te stellen wat precies het doel is van de investering, ga je echt voor het design of is de functionaliteit iets wat belangrijker is? Bij M+N Projecten wordt hier goed op doorgevraagd, waardoor er altijd een juiste fit gevonden wordt.

De raamdecoratie op kantoor van M+N Projecten

Natuurlijk zijn er verschillende aanbieders op de markt van raamdecoratie op kantoor, hierom is het niet eenvoudig om in korte tijd te bepalen wat de beste optie is voor uw bedrijf, maar hoe bepaal je dit? Een van de belangrijkste twee dingen waar rekening mee gehouden wordt zijn service en prijs, ongeacht wat je koopt, of dit nu een dienst is of een product, dit zijn twee essentiële dingen waar iedere aanbieder in moet excelleren. M+N Projecten heeft dit goed opgepakt en onderscheidt zich in beiden, samen met de klant wordt altijd gezocht naar de juiste optie, of je meer gaat voor design of het praktische deel van raamdecoratie op kantoor. Dit betekent dat M+N Projecten maatwerk levert, hiervoor is zeker een bepaald niveau van service vereist, de klant staat op de eerste plaats bij M+N Projecten.

Meer weten?

Als je meer wil weten over het aanbod en alle verschillende soort zonwering, lamellen of raamdecoratie voor kantoor van M+N Projecten kun je hiervoor terecht op de website. Hier staat namelijk erg overzichtelijk wat er allemaal onder het assortiment valt en wat er allemaal komt kijken in het proces van aanschaf van een product.