NSSK.NL
Image default
Woning en Tuin

Ambifloor: houten vloeren in Veenendaal

Het was toch wel een beetje spannend: ik wilde graag een nieuwe houten vloer kopen voor mijn huis in Veenendaal. In eerste instantie dacht ik dat dit zo gebeurd was, in de praktijk ging het toch wel heel anders. Zoveel verschillende soorten houten vloeren, op een gegeven moment wist ik eigenlijk niet meer wat ik precies wilde hebben. Uiteindelijk heb ik Ambifloor.nl ingeschakeld. Ik heb hen gevraagd om mee te kijken wat er binnen mijn interieur zou passen. Samen hebben wij alle mogelijkheden doorgenomen, elke houten vloer hebben wij wel besproken!

Voordelige houten vloeren in Veenendaal

Ambifloor Veenendaal vertelde mij dat een houten vloer ontzettend veelzijdig is. Ik ben erachter gekomen dat in elk huis eigenlijk wel een houten vloer past! Als eerste ben ik samen met Ambifloor gaan kijken naar de verschillende soorten houten vloeren in Veenendaal. Vrij snel kwam ik tot de conclusie dat het een multiplanken vloer of een lamelparket zou worden. Ik vond dat beide soorten houten vloeren een mooie, rustige uitstraling hadden. Ambifloor heeft mij verteld wat er zo fijn was aan beide vloeren, zo is lamelparket relatief goedkoop. Ook is lamelparket duurzamer en milieuvriendelijker in vergelijking met andere vloeren, iets dat ik erg belangrijk vindt. Al deze voordelen nam ik mee in mijn keuze voor een vloer.

Onderhoudsvrije houten vloeren

Ambifloor vertelde mij dat bij multiplanken het grootste voordeel is dat de plank niet veel werkt. Daarnaast zijn de multiplanken ontzettend duurzaam, dit vind ik erg belangrijk en daarom spraken beide vloeren mij erg aan. Ik kan zeggen dat Ambifloor Veenendaal mij ontzettend goed heeft geadviseerd bij het kopen van een houten vloer. Uiteindelijk heb ik na veel afwegen, toch gekozen voor het lamelparket. Ambifloor heeft als voordeel dat zij ervoor zorgen dat de vloer tien jaar onderhoudsvrij is. De prijs heeft bij mij ook een grote rol gespeeld, Ambifloor heeft mij nooit de duurste vloer geadviseerd.

Altijd het eerlijke verhaal

Bent u ook benieuwd geworden naar de houten vloeren van Ambifloor Veenendaal? Bezoek dan eens de showroom en vraag de medewerkers om advies. Zij zullen altijd het eerlijke verhaal vertellen en goed met u meedenken over de mogelijkheden.  

Gerelateerde artikelen

De meest geschikte raambekleding voor jouw thuisgym

Buiten bubbelbad een opkomende trend in de tuin

Condensatieketel | Info, kenmerken & voordelen Condensatieketels