NSSK.NL
Image default
Woning en Tuin

Designradiator voor badkamers

Designradiator voor badkamersDesignradiator voor badkamers

_designradiator Soho uit de collectie Elements van Tubes Radiatori, is het resultaat van een experiment die de esthetiek van de klassieke radiatoren herinterpreteren vanuit hun basisfuncties. Het ontwerp van Roberto en Ludovica Palomba laat op zo de charme van het oermodel herleven. Het verwarmingselement gebruikt de oorspronkelijke, op technische behoefte gebaseerde, eenvoudige en elegante esthetiek van het klassieke model en maakt dat, dankzij de combineerbare modules, passend voor in de hedendaagse badkamers.

Het creatieve concept is gebaseerd op simpele lijnen en opeenvolgende modules. Minimalistische elegantie en esthetische balans zijn de belangrijkste kenmerken van de Soho lijn. De modellen worden gekenmerkt door hun veelzijdigheid en zijn ideaal voor designtoepassingen in de moderne badkamers. De designradiator is gemaakt van warm getrokken aluminium profielen, die met elkaar verbonden zijn middels een gepatenteerd bevestigingssysteem.

Een fundamenteel kenmerk van het model is, in vergelijking met traditionele buisverwarmingselementen, de aanzienlijke vermindering van de hoeveelheid water in de radiator zonder dat er reductie van de thermische prestaties optreedt. Dit scheelt enorm in het vermogen dat noodzakelijk is om de ruimte te verwarmen en zodoende wordt de designradiator Soho aangemerkt als milieuvriendelijk product. Dit is niet alleen te danken aan zijn lage energiebehoefte, voor de vervaardiging wordt volledig gebruik gemaakt van gerecyclede producten.

Recentelijk is de Soho lijn uitgebreid met een speciaal ontworpen model voor in de badkamers. Deze beschikt over een speciale beugel, die vrij op elke gewenste hoogte van de designradiator kan worden geplaatst, en die werkt als een verwarmd handdoekenrek. De optioneel te bestellen haak maakt de lijn van verchroomde messing accessoires compleet. De Soho badkamer versie is leverbaar in verschillende hoogtes en breedtes en kan, door het op afstand plaatsen van de aan- en afvoerkleppen, als minimalistische designradiator worden gemonteerd.

Het bestaande kleurengamma voor Soho wordt aangevuld met nieuwe speciale geanodiseerd aluminiumafwerking in zilver, titanium en zwart.

Bezoek de website voor meer informatie : Designradiator voor badkamers