Nssk

Een opslagruimte in Utrecht, ik kan niet zonder!

Zelf woon ik in een klein rijtjeshuis in het centrum van Utrecht, echter heb ik te veel spullen voor dit kleine oppervlakte, hierom huur in een opslagruimte in Utrecht van Opslagman. Ik heb hier zowel met de service als het de ruimte zelf nog niets negatiefs ervaren. Een opslagruimte is voor mij van essentieel belang, thuis heb binnen alles al vol staan, het is gewoon een zooi, mijn garage is klein en staat tevens vol, ik moet er ook mijn auto kwijt. Ik heb dus drie opties, ik gooi al mijn waardevolle spullen weg, ik koop een groter huis of ik huur een externe berging in Utrecht. Ik koos voor het laatste.

De zoektocht naar een opslagruimte in Utrecht.

Al vrij snel begon in met het zoeken naar een opslagruimte in Utrecht, dit is erg lastig vanwege het grote aanbod van veel verschillende aanbieders, Opslagman leek mij de meest gunstige optie voor een opslagruimte in Utrecht. Deze organisatie is al meer dan tien jaar actief in het verhuren van bijvoorbeeld een bergruimte, een loods of een stalling. Op de website beloven ze flexibele service voor halen en brengen van de goederen, ze berekenen precies hoeveel opslag de klant nodig heeft zodat deze niet te veel betaald, de prijs is niet hoog, goedkoop zelfs, en de opslagruimte is veilig voor diefstal.

Zijn deze beloften nou echt waar?

Zoals in de bovenstaande alinea genoemd beloofd Opslagman veel voor slechts een opslagruimte in Utrecht. Bij veel potentiële klanten roept dit natuurlijk de vraag op hoeveel hiervan nou eigenlijk echt waar is, hoe kan een bedrijf met zo’n simpel aanbod en zo’n uitgebreide service nou een aanzienlijke marge overhouden?

Ditzelfde ging er door mijn hoofd, maar mijn ervaring met Opslagman is uitermate positief, ze zijn erg transparant en betrouwbaar, iedere werknemer denk vanuit de klant en zorgt voor de beste, en vooral snelle, service wanneer dit nodig is.

Op de website van Opslagman heb ik, net als vele andere klanten, mijn ervaringen met het bedrijf gedeeld, hier staan veel uitgebreide verslagen van hoe Opslagman te werk gaat. Deze klantreacties geven een goed beeld van Opslagman en zorgen ervoor dat u niet langer verder zoekt naar een alternatief voor een opslagruimte in Utrecht, u kiest voor Opslagman.