NSSK.NL
Image default
Woning en Tuin

Graszoden voor een spotgoedkope prijs

De graszoden van Boelens zijn top!

Mijn vriend en ik zijn echt super blij met de graszoden van Boelens. Echt top zijn ze! Ik wilde al heel erg lang graag een mooi gazonnetje waar ons lieve, kleine prinsesje Priscilla van twee op kan spelen. Sinds wij in onze nieuwe huis zijn komen wonen, wilde ik de stenen voortuin al vervangen door graszoden, maar mijn vriend vond het onzin en bovendien veel te duur. Ik ben toen op onderzoek uit gegaan en kwam op de site van Boelens terecht. Wij van Boelens graszoden hebben voor ieder wat wils in ons assortiment. Wij leveren de beste kwaliteit graszoden in verschillende prijsklassen. Zo bestelt u bij ons al graszoden vanaf € 1,50 per m². Door onze goede en snelle service hebben wij al jaren een goede naam als het gaat om het verzorgen van nieuwe grasmatten. U kunt er voor kiezen om zelf het heft in hand te nemen en uw nieuwe gazon aan te leggen, maar wij kunnen deze last ook van u afnemen. Onze professionals leggen binnen no-time een perfect gazon aan. Mijn buurman heeft enige tijd geleden een nieuwe grasmat van graszoden in zijn tuin gelegd. Zijn gazon lag er zo mooi groen bij dat ik hem vroeg waar hij de graszoden gekocht had. Hij heeft mij toen naar Boelens graszoden in het Drentse Borger doorverwezen. Via de website heb ik daar mijn gras kunnen bestellen en het werd zelfs thuis afgeleverd! Nu heeft niet alleen mijn buurman een prachtig gazon, maar ook ik, en kunnen mijn kinderen weer een balletje trappen.

Graszoden voor een spotgoedkope prijs

Boelens biedt goede graszoden, zonder netten, aan voor maar €1,50 per vierkante meter! Met zulke prijzen kon ik mijn vriend makkelijk overtuigen. Hij was direct enthousiast en we hebben ze online besteld via de website www.boelensgraszoden.nl. We wilden eerst zelf de graszodenaanleggen, maar volgens de specialist van Boelens, was dat best nog wel moeilijk. Dus toen hadden we toch maar bedacht dat het misschien makkelijker en beter was dan dat zij dat voor ons zouden doen. Ook hier hebben we geen spijt van gehad, want de graszoden liggen er echt perfect in! Onze buren zijn er super jaloers op en hebben ze ook besteld! De eerste twee weken na aanleg van uw gazon is het belangrijk om dagelijks te sproeien. Bij warm weer zelfs twee maal daags. Aangezien de wortels na twee weken dieper geschoten zijn, kunt u het dagelijks sproeien afbouwen. Om er voor te zorgen dat u optimaal van uw graszoden kunt genieten, raden wij aan om geregeld uw gras te maaien. In de zomer is het nodig om zo’n één tot twee keer per week uw gazon te maaien. Veel mensen vergeten vaak dat voeding en bemesting van essentieel belang zijn in het onderhoud van uw gazon. De graszoden die Boelens levert, zijn van uitstekende kwaliteit. Mijn kinderen houden er van om geregeld een balletje te trappen en bleven op andere graszoden wel eens haken achter de netten. Aangezien Boelens werkt met zoden zonder netten, is dit probleem uit de wereld geholpen. De prijs van het gras is mij ook alleszins meegevallen. Vooraf had ik gedacht dat mijn buurman een fortuin had uitgegeven aan zijn nieuwe gazon, maar nadat ik een offerte had gekregen van Boelens, bleek het tegendeel. De levering van een nieuw gazon heeft een zeer correcte prijs, zeker voor de kwaliteit wat je er voor terug krijgt.

Een eigen tuintje

Niet alleen ons dochtertje Priscilla is erg blij met haar nieuwe speelweide, ook mijn vriend is inmiddels helemaal overstag. Hij heeft de graszoden inmiddels ook geïntroduceerd bij zijn vrienden van de voetbalclub. Boelens heeft ons echt fantastisch geholpen bij het maken van ons eigen paradijsje in Almere. Ik had niet gedacht dat het zo lekker kon zijn om met een wijntje in de hand voor de deur van je eigen huis te zitten en je prinsesje lekker op het gazon te zien spelen met haar vriendjes en vriendinnetjes uit de buurt. Het nieuwe gazon bevalt mij uitstekend en toen mijn schoonmoeder ging verhuizen, hebben we ook voor haar tuin de graszoden via Boelens besteld. Haar tuin is een stuk groter dan dat wij zelf hebben, wat de kinderen alleen maar prachtig vinden, nu hebben ze een voetbalveld op werkelijk formaat met een grasmat met gras dat op het professionele af is. Zowel ik, als mijn schoonmoeder, zijn ook uitermate te spreken over de manier van levering. Na de plaatsing van de bestelling kregen we een nette bevestiging via de e-mail. Mocht ik nog meer gras nodig zijn, weet ik waar ik moet zijn! Via de website boelensgraszoden.nl kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij hebben hiervoor een aantal gegevens van u nodig, zodat wij kunnen bepalen wat voor u de beste graszoden zijn. Denkt u hierbij onder andere aan de afmeting van uw tuin. Wij werken met verschillende soorten gras, waaronder roodzwenk, Engels raaigras en Veldbeemd. Doordat wij alleen werken met graszoden zonder netten, hebben de wortels ruim voldoende stevigheid van zichzelf en hoeven hun stevigheid niet uit plastic netten te halen. Het gras is uitermate geschikt voor een speelgazon, maar u kunt het uiteraard ook gebruiken voor een siergazon.

https://www.boelensgraszoden.nl/