NSSK.NL
Image default
Woning en Tuin

Vliegenvangers aanschaffen tips

 

Waar let ik op bij het aanschaffen van goede Vliegenvangers

 

Let er bij het aanschaffen van een vliegenvanger op dat deze geschikt is voor de locatie waar deze geplaatst wordt. Wilt u bijvoorbeeld een keuken voorzien van zo’n apparaat. Dan is een elektrische muggenvanger niet geschikt. Deze kan namelijk restjes vlieg achterlaten en dat is uiteraard zeer onhygiënisch. Een betere oplossing is dan om een vliegenvanger met kleefplaat en/of aanzuiging aan te schaffen. Heeft u overlast van muggen bij u in de tuin. Kies dan een vliegenvanger die geschikt is om buiten neer te zetten. In dit geval zal de Mozzie muggenvanger uitkomst bieden.

 

Heeft u Vliegenvangers voor in huis nodig? Kies dan een niet al te groot apparaat maar wel een van goede kwaliteit. Deze vliegenvangers zijn te verkrijgen rond de prijsklasse van 40 euro tot max 180 euro. Dat is nog te overzien. Wilt u echter professionele vliegenvangers aanschaffen voor bijvoorbeeld op een boerderij, dan liggen de prijzen aanzienlijk hoger.

 Ongedierte bestrijding heb je zelf in de hand. Ook als je last hebt van ongedierte als Bedwantsen, Pissebedden, Fruitvliegjes of misschien wel mieren? Dan bied www.123ongedierteshop.nl altijd een oplossing.

 

https://www.mozziemuggenvanger.nl/