Hulp bij de verkoop van uw woning van een makelaar in Bussum of Naarden

Het is verstandig om bij de verkoop van uw woning de hulp in te schakelen van een makelaar in Bussum of Naarden. Dan weet u zeker dat het op de juiste manier gebeurt. Daarnaast helpen wij u met het bepalen van de vraagprijs. Bovendien neemt een makelaar de stappen met u door die de verkoop van uw woning kunnen bevorderen. Denk aan tips voor het maken van goede foto’s, het doorvoeren van kleine aanpassingen in de woning waardoor het aantrekkelijker wordt en de juiste indeling van de woning in tips op het gebied van interieur en styling. Het behoort allemaal tot het dienstenpakket van de makelaar.

Makelaar Hilversum en ‘t Gooi: ook de mogelijkheid tot toetsen WOZ-waarden

Wilt u de WOZ-waarde van uw huis laten toetsen door een makelaar in ’t Gooi of Hilversum? Dit is vrijwel altijd op volledig vrijblijvende basis. Wanneer blijkt dat het maken van bezwaar tegen de huidige WOZ-waarde zinvol is gaat de makelaar aan de slag. Het bezwaar wordt in 95 procent van de gevallen geaccepteerd door de gemeente. Wilt u aangifte van successie doen? Dan kan het aanpassen van de WOZ-waarde zeker de moeite waard zijn. Zoals gezegd is het dienstenpakket van een makelaar doorgaans breed. Zo biedt een makelaar vaak ook een Expat Relocation Service.

Makelaar Hilversum en Bussum: het opstellen van een koopakte

Begeleiding bij de onderhandelingen over de koop of verkoop van een huis is natuurlijk zeer prettig. Daarom kiest u voor een ervaren makelaar in Bussum of Hilversum. Is er tussen beide partijen een overeenstemming dan stelt de verkopende makelaar de koopakte op. Deze dient door beide partijen te worden ondertekend. Hierna heeft de aankopende partij nog enkele dagen bedenktijd. Hierna is het contract bindend en kan niet meer van de koop worden afgezien tenzij niet aan de voorwaarden van financiering kan worden voldaan (mits als zodanig aangegeven in het koopcontract).