NSSK.NL
Image default
Woningen

Op zoek naar een ervaren makelaarskantoor? Neem contact op!Op zoek naar een ervaren makelaarskantoor? Neem contact op!
Gepassioneerd door ons bedrijf, delen we graag onze ervaring, kennis en fijne kneepjes van het werken met onroerend goed.
Ons makelaarskantoor is een van de toonaangevende makelaars. We werken sinds 1975.
Ons team bestaat uit specialisten met verschillende specialisaties, wat het mogelijk maakt om klanten een volledig dienstenpakket te bieden – van advies tot het sluiten van contracten voor commercieel onroerend goed.
Het bureau heeft een moderne materiële en technische basis voor de uitvoering van vastgoedactiviteiten en kwaliteitsdiensten aan de bevolking. Het bedrijf heeft zeer ervaren, hooggekwalificeerde specialisten in dienst die zijn gecertificeerd en hun beroepskwalificaties hebben bevestigd voor het uitvoeren van operaties met residentieel en niet-residentieel vastgoed.
Het management van het bureau houdt strikt toezicht op de naleving van de wettigheid van de uitgevoerde operaties en het correcte werk van makelaars.
Het makelaarskantoor heeft als eerste de certificeringsprocedure voor diensten op de vastgoedmarkt succesvol doorlopen. Het bureau heeft een voortdurend bijgewerkte computerdatabase van onroerendgoedobjecten. Onze klanten krijgen de meest uiteenlopende selectie van residentieel en niet-residentieel vastgoed aangeboden: appartementen, huizen, zomerhuisjes, bouw in uitvoering, bouwpercelen, hotels, pensions, industriële bases en magazijnen, evenals een breed scala aan advies- en informatie diensten.

 

 

 

 

Appartement te koop

 

https://be.propenda.com/