Categoriearchief: Zakelijk

Nssk

Alarmsysteem Ajax

Een alarmsysteem Ajax is de ultieme oplossing om je woning professioneel te beveiligen. Dit draadloze alarmsysteem heeft nog meer mogelijkheden, dan een gemiddeld beveiligingssysteem. Zo hebben de slimme sensoren zelfs een ingebouwde camera. Zodra de inbreker gesnapt wordt gaat er direct een foto naar je smartphone. Zo kan je meteen zien wie de inbreker is of dat het toch om een vals alarm gaat. Je kan het alarmsysteem ook nog combineren met een beveiligingscamera set. Zo hou je niet alleen in huis alles in de gaten, maar ook de omgeving rond je woning. Zonder compromissen zorgen we voor de perfecte beveiliging van je woning. Uiteraard gaat het hierbij om een gebruiksvriendelijk alarmsysteem. Dit betekent dat het systeem eenvoudig in gebruik is en je snel en eenvoudig het alarm erop kan zetten.

Binnen 0,15 seconden een alarmmelding na een inbraak

Het alarmsysteem Ajax zorgt ervoor dat het systeem altijd op scherp staat. Wordt er ingebroken? Dan gaat er binnen 0,15 seconden een melding naar je telefoon. Daarnaast worden er ook meteen opnames gemaakt door de beveiligingscamera set. Je kan zo meteen meekijken wat er zich thuis afspeelt. Is het geen vals alarm? Dan kan je de meldkamer van Ajax actie ondernemen. Dit is vooral ideaal als je zelf niet in de buurt van je woning bent. Natuurlijk is het ook mogelijk om zonder meldkamer de beveiliging van Ajax in te schakelen. Dit is namelijk niet verplicht, waardoor je nooit met extra kosten zit. Sitcon.nl adviseert je natuurlijk graag over alle mogelijkheden en beveiligingsopties met Ajax. Samen kijken we naar de beste oplossing voor je woning.

Nssk

Risk management

Wist je dat vrijwel elke organisatie een bepaalt risico loopt? Bijvoorbeeld het risico om afgeluisterd te worden. Of het risico dat er fraude gepleegd wordt. Als ondernemer sta je hier eigenlijk nooit bij stil. Je denkt dat de risico’s wel meevallen en je vertrouwt je eigen personeel. Tot het moment dat het wel een keer fout gaat. Als het goed fout gaat krijg je natuurlijk spijt dat je nooit een risico analyse hebt laten maken. Gelukkig kunnen wij je helpen met risk management. We zorgen ervoor dat we de risico’s nalopen en op zoek gaan naar een oplossing. Zo kijken we wat de zwakke punten binnen je organisatie zijn. Hebben we de zwakke punten gevonden? Dan geven we je uiteraard ook advies hoe je deze problemen kan aanpakken. Samen gaan we ervoor zorgen dat het risico op bijvoorbeeld een inbraak of fraudezaak zo klein mogelijk wordt.

Afluisterapparatuur opsporen bij een woning

Bijna niemand staat erbij stil dat hij weleens afgeluisterd kan worden. Of dat er misschien afluisterapparatuur in huis aanwezig is. Als bedrijf, maar ook als consument loop je in Nederland het risico dat je afgeluisterd wordt. Sinds onze oprichting komen we regelmatig afluisterapparatuur tegen. De apparatuur is zo klein dat het bijna niet zichtbaar is met het blote oog. Gelukkig kunnen wij bij Quso.nl helpen met afluisterapparatuur opsporen. Hiervoor maken we gebruik van speciale apparatuur om de zenders te signaleren. Heb je het vermoeden dat je afgeluisterd wordt? Schakel dan onze hulp in voor afluisterapparatuur opsporen!

Nssk

Ervaren koerier in Hengelo

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare koerier uit Hengelo? Dan hoeft u vanaf dit moment niet verder te zoeken. Wij zijn een bedrijf die meer voor u kunnen betekenen dan alleen een bestelling van A naar B brengen. Wij houden van een persoonlijke aanpak en zullen ten alle tijden streven naar een hoogwaardige levering.

Koerier in Hengelo nodig?

Wij leveren niet alleen in Nederland, maar door heel Europa. Onze koeriers gaan zorgvuldig om met de zendingen en zorgen ervoor dat alle bestellingen op tijd zullen worden afgeleverd. Als u voor onze koeriersdienst uit Hengelo kiest, weet u zeker dat uw bestellingen op een veilige en goede manier aankomen op de plaats van bestemming. Zodra u zending is gearriveerd op de bestemming, laten we u dit weten middels een sms-bericht of een telefoontje. De chauffeurs die bij onze koerier in Hengelo in dienst zijn, zijn allemaal in het bezit van een VOG. Ons bedrijf beschikt ook over een transportgoederen verzekering, waardoor alle zendingen die door ons vervoerd worden goed verzekerend zijn. Als u meer wilt weten over deze koerier uit Hengelo, kunt u kijken op de website. U kunt een contactformulier invullen via de internetpagina om zo contact op te nemen met deze koerier uit Hengelo.  Wij zijn tevens het beste koeriersbedrijf uit Hengelo en durven dat met trots aan u te melden. Al onze koeriers hebben jarenlange ervaring in het leveren van zendingen in Nederland en heel Europa. Wij kunnen u een 100% tevredenheidsgarantie bieden en zorgen ervoor dat uw zending op een veilige, betrouwbare en zorgvuldige manier op de plaats van bestemming komt. Wij zijn flexibel, snel en betrouwbaar en leveren voor klanten door heel Nederland.

Koerier Hengelo

Wij houden niet van prietpraat en komen snel ter zake. Wij zijn een koerier uit Hengelo en wij moeten een zending voor u op de juiste plek brengen. Zo simpel is het. En dat doen we dan ook. Wij leveren op elke plek binnen Europa met betrouwbare koeriers in goede auto’s. Als koerier uit Hengelo weten wij maar al te goed dat u soms een zending met spoed op het juiste adres moet krijgen. Daarom biedt deze koeriersdienst uit Hengelo een speciale spoedlevering aan. Hierbij zijn we zo snel mogelijk op de plaats van bestemming en heeft uw zending voorrang op andere zendingen. De koerier uit Hengelo gaat dan zo snel mogelijk op pad om de zendingen op de plaats van bestemming te krijgen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de levering.

http://www.koeriersdienstwe4you.nl/content/2015/04/Koerier-Hengelo
Nssk

Concentratiewerkplek

Zoekt u een concentratiewerkplek? Dan zult u vast en zeker iets kunnen vinden als u online op zoek gaat naar een concentratiewerkplek. Een concentratiewerkplek kan u helpen om rustig en ongestoord uw werk te verrichten en u vindt dergelijke werkplekken dan ook steeds vaker op een kantoor. Ook op scholen zoals hoge scholen en universiteiten vindt u dergelijke plekken veelvuldig in studieruimtes en bibliotheken. Dit kan dan ook de oplossing zijn voor uw concentratiegebrek. Veel mensen worden nogal snel afgeleid en als u dan net met een belangrijke opdracht bezig bent, dan kunt u wel gedag zeggen tegen uw werkprestatie. Het zal u immers veel tijd kosten om weer geconcentreerd te werk te kunnen gaan. Dat is uiteraard iets dat u te allen tijde wilt zien te voorkomen.

Schaf dus snel een concentratiewerkplek aan

Want als u beschikt over een concentratiewerkplek op uw werk, dan kunt u daar gaan zitten, helemaal alleen of eventueel met uw medewerkers als u werkt aan een groepsproject. U zult zien dat u daar in alle rust kunt overleggen, kunt typen en ga zo maar door. Ook zeer geschikt om de literatuur te lezen ter voorbereiding van een college. Als extra tip zou u bijvoorbeeld oordopjes kunnen gebruiken, dat is echt een gouden idee want daarmee bent u in een klap van al het geroezemoes af.

Meer weten? Browse dan snel eens online

Het internet is voor iedereen toegankelijk en daarom een bron van inspiratie. Een concentratiewerkplek zult u dan ook snel gevonden hebben. Misschien gaat u er zelf wel een in elkaar zetten. Vergeet u trouwens niet dat u dan ook wel wat andere meubelen kunt gebruiken zoals:

 • Ergonomische stoelen ter ondersteuning van uw lichaam
 • Tafels, opbergkasten en bureaus
 • En wat te denken van diverse accessoires zoals pc’s, laptops, printers, kopieerapparaten en lampen.
http://www.leferink.nl/portfolio/concentratiewerkplek/
Nssk

Taaltraining Zakelijke Markt

Als u op zoek bent naar een taaltraining Nederlands of Engels voor uw collega’s of uw team, dan wilt u wellicht iets meer diepgang dan alleen het leren van woorden en zinnen. Het hangt af van uw branche en functie welke vaardigheden u wilt leren tijdens uw taaltraining. Als u een leidinggevende rol heeft of een management functie bekleedt, dan is het bijvoorbeeld erg waardevol als er tijdens uw taalcursus ook aandacht wordt besteed aan communicatieve vaardigheden. Zo leert u bijvoorbeeld hoe u overtuigend en effectief een vergadering kunt leiden.

Leerdoel gericht

Voor taaltrainingen met extra aandacht voor het ontwikkelen van specifieke, functiegerichte vaardigheden, bent u bij The Square Mile aan het juiste adres. Door onze samenwerking met het Nederlands Debat Instituut, kunnen we uw taaltraining Nederlands of Engels verrijken met het aanleren van communicatieve vaardigheden. Maar ook uw cursus Duits, Frans of Portugees kunnen we aanpassen op uw wensen en leerdoelen. The Square Mile staat bekend om het maken van zakelijke taaltrainingen op maat en dit is precies wat we voor u doen. Op basis van uw branche en functie stellen we een taaltraining voor u samen waar u echt iets aan heeft, zodat uw tijd goed wordt benut.

Onze trainers

The Square Mile heeft in de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd van gespecialiseerde trainers. We kunnen dus altijd een trainer vinden die voor u de taaltraining kan verzorgen naar wens. Onze  trainers zijn native speakers met ervaring op verschillende gebieden in de zakenwereld. Zij begrijpen welke kennis u nodig heeft om uw functie tot in de puntjes te kunnen uitvoeren, en bieden u de leerstof en begeleiding waarmee u vooruit kunt. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie.

http://www.thesquaremile.nl/
Nssk

Gripzak nodig? Bestel voordelig online bij de beste webshop in verpakkingen

Gripzak

Gripzakken zijn ideaal voor op uw kantoor en in de industrie. Gripzakken zijn transparante zakjes met in de meeste gevallen schrijfvlakken. Schrijfvlakken zijn natuurlijk erg handig want zo kunt u in één oogopslag zien  of lezen wat er in de gripzak zit. Deze gripzakken zijn goed te sluiten en na het openen kunt u ze opnieuw goed sluiten. Dit is natuurlijk ideaal want u hoeft geen knoop in het zakje te leggen om hem goed af te sluiten. De zakjes zijn erg licht in gewicht, zeer sterk en wat ook belangrijk is: vochtwerend. U hoeft dus niet bang te zijn dat als u het zakje in een vochtige ruimte legt, er vocht in komt. Dit is handig want in uw werkplaats of magazijn kan het best vochtig zijn.

Gripzakken zijn erg handig om bijsluiters of gebruiksaanwijzingen in te bewaren. De gripzakken zijn beschikbaar in veel verschillende maten en afmetingen, zodat u allerlei dingen in de gripzak kunt doen.

Waar koopt u gripzakken?

Bij gripzakken is het erg belangrijk om ze bij de juiste winkel te kopen. Er kan namelijk veel verschil in kwaliteit zitten tussen de verschillende soorten gripzakken. U kunt natuurlijk kiezen om bij de fysieke winkel bij u in het dorp of in de stad gripzakken te kopen. Echter zitten gripzakken niet vaak in het assortiment van de plaatselijke winkel en als ze al in het assortiment zitten heeft u vaak weinig keuze. Een goed idee is dan om eens te zoeken op het online web. Op het online web zijn vele aanbieders van gripzakken en dit is dan meteen ook een valkuil. Niet alle aanbieders en gripzakken zijn even goed. Daarnaast zijn er vele verschillende soorten gripzakken. Zo zijn er verschillende kleuren, verschillende formaten en afmetingen en daarnaast ook nog verschillende materialen. Het maakt daarnaast veel uit hoe en waar het gemaakt is. Dit zegt wat over de kwaliteit. Omdat je niet op de website de kwaliteit kan checken, is het belangrijk om eens rond te kijken op de website. Vaak wordt hier wat achtergrond informatie over het bedrijf zelf verteld. Het is ook handig om naar de service te kijken. Als er wat met uw gripzak is, wilt u natuurlijk hier een oplossing voor. Een goed bedrijf met goede service zal u helpen en ondersteunen om de juiste oplossing te vinden.

http://www.verhuisliftenhuren.nl/verhuislift-huren-den-haag/
Nssk

Wat leert men in een cursus OR?

Een belangrijk onderdeel van een cursus OR is de Wet op de ondernemingsraden. Hierin zijn bijvoorbeeld details uitgewerkt met betrekking tot de rechten en plichten van de werknemer en werkgever. Een cursus OR geeft een duidelijk inzicht in zulke rechten en plichten. Verder worden er daadwerkelijk rollenspellen gehouden om deze te oefenen. Hier onder vindt men een overzicht van de verschillende rechten die volgens de wet worden toegekend en die in de cursus OR worden behandeld:

 • Overlegrecht
 • Instemmingsrecht
 • Adviesrecht
 • Initiatiefrecht

Wettelijke rechten

Het overlegrecht is de eerste op de lijst. Dit houdt in dat er met de werkgever overlegd mag worden over bepaalde onderwerpen die het bedrijf aangaan. De werkgever heeft dan ook geen keuze om in dit overleg mee te gaan. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de OR (zoals ook aan bod komt in de cursus OR) bespreekt hoe het er aan toe gaat op de werkvloer. Verder wordt de medezeggenschapsraad ook bij het proces van belangrijke beslissingen betrokken, zodat er eventueel een mogelijkheid is tot inspraak.

Andere drie rechten bij de OR

Het adviesrecht verschilt enigszins van bovenstaande. Dit houdt in dat als er belangrijke beslissingen genomen moeten worden, dat er dan contact moet zijn tussen de raad en de werkgever. Zo wordt een bepaalde mate van inspraak gegarandeerd. Het kan natuurlijk zo zijn dat de baas niet mee gaat in het advies dat hij of zij krijgt, maar dan moet er een schriftelijke verklaring komen over de “waarom” vraag. Ten slotte is er het initiatiefrecht. Dit houdt in dat de raad adviezen en ideeën mag aandragen richting de werkgever. Zo is er een bepaalde betrokkenheid bij het bedrijf, of deze nou groot of klein is. Dit geeft een overzicht van te leren kwaliteiten en wetten.

http://www.academy4-or.nl/
Nssk

Keerwanden voor grote of kleine projecten

Zoekt u goede kwaliteit keerwanden? Keerwanden zijn er in grote en kleine formaten. Ze worden gebruikt voor grote en kleinere toepassingen. U kunt kiezen uit de standaard wand, die voorzien is van een gebezemde rug, maar ook een gladde afwerking is mogelijk. Voorbeelden waar keerwanden voor worden gebruikt, zijn bijvoorbeeld:

 • Het opvangen van hoogte of niveauverschillen
 • Voor de opslag van los te storten materialen, waarbij te denken valt aan zand, grint, zout, mest of compost
 • Voor het verstevigen van kademuren
 • De kans is groot dat u ook keerwanden tegen bent gekomen, terwijl u op de snelweg reed. Keerwanden worden namelijk ook gebruikt als geluidswal. Ze hoeven absoluut niet uitsluitend een functioneel doel te dienen. Ook de decoratieve waarde is bijvoorbeeld in dit geval bijzonder belangrijk. Uiteraard zijn dit de grotere projecten, maar zoals gezegd worden keerwanden ook gebruikt voor kleinere projecten.

Enkelkerende of dubbelkerende keerwanden

Wanneer u keerwanden aan wilt schaffen, is het ook belangrijk om te weten of u een enkelkerende keerwand wilt, of een dubbelkerende keerwand. Bij een enkelkerende keerwand kunt u slechts één zijde belasten, terwijl bij een dubbelkerende keerwand beide zijden belast kunnen worden. De hoogte van een keerwand kan verschillen per gebruiksdoel. De hoogten variëren van slechts 30 cm tot wel 6 meter hoog.

U wilt natuurlijk de beste kwaliteit voor uw project

Let er bij aanschaf goed op dat de wanden van goede kwaliteit zijn. Met een keerwand die voorzien is van KEUR1 en KOMO kwaliteit, maakt u altijd de juiste keuze. Wilt u graag een certificaat er bij geleverd krijgen? Ook dit is mogelijk bij de KOMO wanden. De KEUR 1 wordt zonder certificaat geleverd, maar dit doet niks af aan de kwaliteit. U krijgt voor deze keerwand een goede kwaliteit, tegen een lage prijs.

http://www.betonindustrienoordwijkerhout.nl/producten/keerwanden/

Vliegenvangers geschikt voor Zakelijk gebruik

Zakelijke Vliegenvangers kopen

Onder zakelijke vliegenvangers verstaan we vliegenvangers die geschikt zijn voor grote ruimten en ruimten waar veel mensen komen. Deze vliegenvangers zijn professioneel en gaan lang mee. Een goede vliegenvanger zorgt ervoor dat vliegen en andere insecten verleden tijd zijn. Middels zo’n apparaat zullen vliegende insecten geen last meer zijn. Hieronder meer.

Verschil in Vliegenvangers

Er zijn verschillende soorten vliegenvangers namelijk, elektrische vliegenvangers, vliegenlampen en vliegenvangers met kleefplaat. Alle drie zijn voor zakelijk gebruik geschikt. Let wel: de elektrische vliegenvanger heeft zo zijn beperkingen. Buiten dat het wel een hele effectieve muggenvanger is, is deze helaas niet geschikt voor horecagelegenheden. De reden waarom ligt in het feit dat elektrische muggenvangers restjes vlieg kunnen achterlaten. Dat maakt ze dus ongeschikt voor keukens, restuarants en achter vitrines kun je ze beter niet plaatsen. Een vliegenlamp bied dan zeker wel uitkomst net als de vliegenvangers met kleefplaat. Kijk altijd goed naar de ruimte waarvoor je hem wilt gebruiken en maak daarna pas u keuze.

 

Voor Vliegenvangers Aanbiedingen bezoekt u onze webshop: antivliegenshop.nl

Heb je Overlast van Zilvervisjes?

 

https://www.antivliegenshop.nl/
nssk

Te zien met gevelreclame

Te zien met gevelreclameTe zien met gevelreclame

Te zien met gevelreclame

Uw bedrijfspand onder de aandacht brengen met gevelreclame is waarschijnlijk de meest ideale manier. Het pand valt meteen op, en het is meteen te zien waar de betreffende organisatie gevestigd is. Kantoren die voorzien zijn van de naam op hun pand, genereren zo ook de meeste bekendheid. Als het bord er ook nog goed uit ziet qua vormgeving, dan wekt dat de interesse op van voorbijgangers. Besteed daarom veel aandacht aan wat u aan het kantoorpand gaat hangen. Vraag daarom een expert hiervoor om deze te ontwerpen. Deskundigen weten vaak waar op gelet moet worden bij het creëren van de beste gevelreclame.

Gevelreclame, voor dag en nacht

Zorg er ten eerste voor dat uw gevelreclame altijd goed te zien is. Of het nou donker is of overdag. Houd ook rekening met de weersomstandigheden. Deze kunnen ook de zichtbaarheid van het bord beïnvloeden. Specialisten in deze bedrijfstak maken een goede samenstelling van de volgende factoren:

 • Aantrekkelijke vormgeving
 • Onverlichte losse letters
 • Smaakvolle neon of LED lichtreclame
 • Aanvullende lichtornamenten

Als de vormgeving op een stijlvolle manier in het oog valt, is dit gunstig voor de bekendheid. Met name als het ontwerp ook nog vooruitloopt in ontwerp en techniek, dan wekt dit helemaal belangstelling op.

Meer informatie over gevelreclame

De makers van de gevelreclame gaan niet zomaar aan de slag. Hiervoor doen zij grondig onderzoek naar het bedrijf en het pand. Ook uw wensen en eisen worden gevraagd. Aan de hand hiervan gaan zij een schets maken die vervolgens verwerkt wordt in de afbeeldingen van het kantoor. Zo krijgt u als klant meteen een beeld hoe het uiteindelijk eruit gaat zien. Doe voordat u een deskundige inschakelt ook onderzoek naar het werk van dat bedrijf. Bekijk de eerdere werken en vraag in geval van interesse een offerte aan om een beeld te krijgen van de kosten.

Bezoek de website voor meer informatie : Te zien met gevelreclame