Categoriearchief: Zakelijke dienstverlening

Nssk

Solliciteer jij binnenkort op een vacature voor mechanical engineer?

Wist je dat WR beschikt over een groot netwerk (inter)nationale ondernemingen? Het netwerk is zelfs uitgebreid tot meer dan 1800 bedrijven die allemaal op zoek zijn naar jou! Wil je bijvoorbeeld aan de slag gaan als assistent accountant, maar heb je nog geen geschikte vacature kunnen vinden of ben je juist op zoek naar mechanical engineer vacatures? Waar je ook naar op zoek bent, bij WR vind je het. Dankzij onze intensieve en strenge selectie weten wij zeker dat de juiste werknemer bij de juiste werkgever komt. Want dat is ons doel: jou matchen met een ondernemer die aansluit bij jouw wensen, eisen en verwachtingen.

Online solliciteren op de openstaande vacature voor mechanical engineer

Zoals je misschien weet, vind je bij WR tal van vacatures. Wil je aan de slag als mechanical engineer? Wacht dan niet te lang en solliciteer direct! Want wie weet staat hij na een paar dagen niet meer online. Hoe solliciteer je nu precies? Door op ‘Reageer op deze baan’ te klikken en je gegevens in te vullen. Geen lange motivaties, maar gewoon jouw persoonsgegevens en je curriculum vitae. Zo simpel kan het zijn. Heeft de recruiter jouw sollicitatie ontvangen? Dan neemt hij of zij binnen 24 uur contact met jou op over het verdere verloop. Uiteraard kan je in de tussentijd gewoon doorgaan met solliciteren en wie weet ga jij binnenkort aan de slag als mechanical engineer of assistent accountant wanneer je op de vacature reageert.

Fulltime aan de slag als assistent accountant door te reageren op de openstaande vacature

Wil je aan de slag als assistent accountant? Maar heb je de perfecte vacature nog niet gevonden? Bekijk dan het aanbod van WR eens! Hier vind je een ruim aanbod aan verschillende vacatures voor engineers, ICT’ers, accountants en belastingadviseurs. Beschik je over een hbo- of wo-diploma en ben je toe aan een volgende stap? WR helpt je er graag bij. Door te reageren op een openstaande vacature kom je in contact met een persoonlijke recruiter die alles over de functie weet. Is jouw sollicitatie door de selectie gekomen? Dan regelt WR voor jou een sollicitatiegesprek. Is het geen match? Geen zorgen! Dan zoekt de recruiter gewoon verder naar een passende vacature voor bijvoorbeeld mechanical engineer of assistent accountant.

Nssk

Personeelsadvies op een identieke manier

Er is vanuit bedrijven en organisaties veel vraag naar personeelsadvies. Wat moet een bedrijf bijvoorbeeld doen als een werknemer al lang ziek is? Kan je werknemers zomaar ontslaan als zij niet naar behoren functioneren? Wat als werknemers vinden dat zij niet genoeg verdienen? En kan er mee gekeken worden naar het vinden van de goede kandidaat? Simpra personeelsadvies geeft antwoord op al deze vragen. Simpra personeelsadvies houdt altijd rekening met alle wettelijke en maatschappelijke regels die gelden. Daarnaast werkt Simpra altijd op een objectieve manier.

Personeelsadvies met een duurzame blik

Simpra personeelsadvies vindt het belangrijk dat het advies altijd gegeven wordt vanuit een duurzame blik. Daarnaast is ontwikkeling en de balans tussen werk en privé erg belangrijk volgens Simpra personeelsadvies. De man achter Simpra personeelsadvies, Patrick Eichelsheim, gaat altijd te werk met het begrip ‘’ontwikkeling’’ in zijn achterhoofd. Patrick Eichelsheim vindt dat ieder individu verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen ontwikkeling. Patrick is ervan overtuigd dat ieder bedrijf de ontwikkeling moet faciliteren dat werknemers instaan voor hun eigen ontwikkeling. Wanneer Simpra personeelsadvies een advies uitbrengt, wordt hier altijd rekening mee gehouden.

Veelzijdigheid

Simpra is een organisatie die u met veel dingen kan helpen. Een van die dingen is organisatieadvies: het bedrijfsresultaat is voor uw bedrijf natuurlijk ontzettend belangrijk, goede medewerkers die hierin 100% bijdragen is erg van belang. Simpra personeelsadvies helpt u ook bij het vormgeven van een personeelsbeleid. Patrick Eichelsheim is op de hoogte van de vakantie- en verlofregelingen. Daarnaast is hij expert in het formuleren van functiebeschrijvingen. Simpra helpt u ook wanneer u te maken krijgt met zieke werknemers, u wordt altijd geadviseerd over welke stappen u het beste kunt nemen. Ook wordt er vaak gevraagd wanneer je een werknemer mag ontslaan, Simpra verteld u hier alles over. Ook komt u alles te weten over hoe een goede arbeidsovereenkomst eruit ziet. Tenslotte geeft Simpra advies over op wat voor manier u uw werknemers het beste aan uw bedrijf kan binden.

Kom alle mogelijkheden bespreken

Mocht u nog vragen hebben over de werkwijze van Simpra personeelsadvies of over de mogelijkheden die Simpra u te bieden heeft, kom dan gerust langs en bespreek samen met Patrick Eichelsheim alle mogelijkheden onder het genot van een kop koffie!

Nssk

Maatwerk website laten maken veel geregel?

Voor mijn eigen bedrijf was ik op zoek naar een bedrijf die voor mij een website kon maken. En dit moest een website zijn die niet al te veel zou kosten. Ik had namelijk op het internet al wat gezocht, maar kwam hier bedragen tegen waar ik nogal van schrok.

Ik had een website nodig, omdat mijn oude website saai was en het zag er ook erg oud uit. Ik heb de website voor mijn eigen bedrijf. Ik ben een tuinman, en heb 4 mensen in dienst die mij helpen. Dit zijn alle 4 vrienden, dus echt een vriendenbedrijf. Ik ben dit bedrijf begonnen nadat ik een aantal jaar voor een werkgever gewerkt heb. Ik had vaak moeite met de ideeën die het bedrijf had voor de tuinen, en had het idee dat ik dit veel beter, mooier en goedkoper kon doen. Ik had niet echt een uitgebreide website nodig, maar gewoon een website waar mensen informatie kunnen vinden met een aantal afbeeldingen van een aantal projecten die wij gedaan hebben. Ik ben dus op zoek gegaan naar een bedrijf die mij hierbij kon helpen, en dit bedrijf vond ik: Doelbewust online marketing. Ik heb op de website gekeken, en de website van Doelbewust vond ik er al erg mooi uitzien. Ik heb ook naar de website voorbeelden gekeken, en zag er mooie websites tussen staan.

Doelbewust online marketing een maatwerk website laten maken

Ik vond Doelbewust online marketing op Google. Ik hoefde niet al te lang te zoeken, want ze stonden bovenaan in Google. Ik heb contact gezocht, en dit contact was erg positief. Ik heb Doelbewust mijn website laten maken, en nu heb ik een onwijs mooie website die ik met trots aan iedereen laat zien. Doelbewust, heel erg bedankt voor de service en advies.

Nssk

Kosten arbeidsdeskundig onderzoek

De kosten van het laten uitvoeren van een arbeidsdeskundig onderzoek kunnen heel erg verschillen. Ik ben daar namelijk in gedoken toen ik voor een medewerkster van mij zo’n rapport wou laten maken. Dit is namelijk verplicht vanuit het UWV. Uiteindelijk heb ik het bij ADXpert laten doen. Zij hebben voor een heel schappelijk bedrag een zeer goed arbeidsdeskundig onderzoek gemaakt.

ADXpert

Toen ik contact opnam met ADXpert hebben wij direct een lang telefonisch gesprek gehad met elkaar. Vervolgens besloot ik dan ook om voor hen te kiezen. Want de arbeidsdeskundige van ADXpert kwam op mij over alsof ze heel erg veel kennis van zaken had. En zij bleek ook de nodige ervaring te hebben. Zodoende heb ik afgesproken om bij ons langs te komen, om te gaan starten met het arbeidsdeskundig onderzoek. Het protocol van hen is dat er dan eerst een gesprek met mij als werkgever is en daarna met de medewerkster waar het om gaat. Het probleem bij mijn medewerkster is naar mijn mening dat zij wel heel erg vaak ziek is. Soms ook gewoon echt best langdurig. En daarom bedacht ik dat het mij beter lijkt om afscheid van haar te nemen. Maar volgens het UWV ben ik dan wel verplicht om een arbeidsdeskundig onderzoek af te laten nemen. Zo gezegd, zo gedaan. En dus door ADXpert laten uitvoeren. Daarbij heb ik mijn verhaal gedaan. En de medewerkster ook.

Conclusie van het onderzoek

De conclusie was dat het voor alle partijen inderdaad het beste leek om afscheid van elkaar te nemen. Ook niet in een andere functie binnen hetzelfde bedrijf.

Over ADXpert ben ik heel erg tevreden. Zij hebben voor mij een fantastisch arbeidsdeskundig onderzoek afgeleverd voor een voordelige prijs, in vergelijking met concurrenten. En het was ook heel erg snel allemaal afgehandeld en het onderzoek ontvangen.

Nssk

Waar vind ik een incassobureau in Barneveld?

Helaas moest ik op zoek naar een incassobureau in regio Barneveld. Ik had namelijk heel erg veel last van een debiteur. En zo’n advocaat op heb gebied van incasso vond ik bij Van Loon Incasso Advocaten. Afgelopen week heb ik namelijk voor de zoveelste keer, tevergeefs, geprobeerd contact te krijgen met een debiteur. Ik heb meerde brieven en e-mails gestuurd. En ook heb ik al meerdere telefoontjes gedaan richting de persoon die maar niet wilt betalen. Ik word er ziek van, je kan toch gewoon je rekening betalen?! En als dat even niet kan dan geef je dat toch aan, maar nu moet ik ook nog eens een incassobureau in Barneveld er op af gaan sturen. En dat kost mij zeker weer geld. Dat wil ik ook weer niet. Ik ga nu daarom opzoek naar een bedrijf die voor mij gratis ervoor kan zorgen dat ik mijn geld krijg. En dat de kosten die het incassobureau maakt door de debiteur betaald moeten worden, zij zorgen er immers voor dat ik zover moet gaan om een bureau in te schakelen. Lees in deze blog welke acties ik richting de debiteur heb ondernomen!

Google: Incassobureau Barneveld

Ik ben dus gaan googelen op incassobureau Barneveld en kwam zodoende enkele bedrijven tegen die voor mij er voor wilt gaan zorgen dat ik mijn welverdiende geld kan krijgen. Ik ben dus verder gaan zoeken naar de goedkoopste. En in die zoektocht kwam ik iets heel verrassends tegen! Ik vond namelijk een incassobureau dat mij niks zal kosten, want de incassokosten moeten geheel door de debiteur betaald worden. Ik ben op de website van Van Loon Incasso Advocaten gaan kijken, want dat is het bureau die het gratis kan doen.-Op de website kon je verschillende informatie vinden en lezen. Zo las ik dingen als wat Van Loon Incasso Bureau voor jou als klant kan betekenen en ik las iets over No Cure No Pay, en dat alles sprak mij erg aan!

Zoek jij ook een bureau die voor jou het geld int en de incassokosten doorspeelt aan de debiteur? Neem dan eens een kijkje op incassoadvocaten.nl.

Nssk

Gratis arbodiensten vergelijken

Laatst ging ik naar de website van Arbomakelaar voor arbodiensten vergelijken. Ik ga namelijk een bedrijf opstarten en heb daar een arbodienst voor nodig. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van verzuim bij (een) medewerker(s). En dan zou ik wel graag een bedrijfsarts in willen zetten. Maar omdat ik een startende ondernemer ben, heb ik met zoveel dingen ineens te maken! En ik heb heel eerlijk gezegd weinig verstand van arbodiensten. Daarom besloot ik om te gaan zoeken naar een onafhankelijk bedrijf die offertes van arbodiensten vergelijken.

Waar arbodiensten vergelijken?

Maar waar moet ik nu arbodiensten vergelijken? Dat ben ik gaan opzoeken op het internet. En al gauw kwam ik Arbomakelaar.nl tegen. Daar las ik op de website dat zij gratis arbodiensten vergelijken. Perfect dus! Maar is het dan wel betrouwbaar, omdat ze het gratis doen? Dit lijkt wel het geval te zijn omdat ze geld ontvangen van het bedrijf van de arbodienst wanneer er voor hen is gekozen. Ik heb dan ook een formulier ingevuld waarmee ik de offertes heb aangevraagd. En al gauw werd ik daarover teruggebeld door Arbomakelaar. Allereerst bedankte hij mij daarvoor. Hij stelde nog enkele vragen over mijn nieuwe bedrijf en is vervolgens gaan zoeken. Een paar werkdagen later werd ik teruggebeld met het bericht dat ze enkele arbodiensten gevonden hebben, die op papier perfect aansluiten op mijn startende onderneming.

Arbodienst selecteren

Maar welke arbodienst moet ik nu gaan selecteren? Waar moet ik op letten? Dit koppelde ik terug naar Arbomakelaar. Zij gaven aan dat zij mij zeker verder konden helpen door samen een goede partij te kiezen. Met hen ben ik dus om de tafel gaan zitten om de juiste arbodienst te selecteren. En uiteindelijk is dat dan ook gelukt! Hier ben ik heel erg blij mee.

Ik kan iedereen dan dus ook aanraden om arbodiensten te vergelijken bij Arbomakelaar.nl.

 

Nssk

Boekhouder, accountant in Breda, Tilburg of Den Bosch

Heeft u een administratiekantoor of accountantskantoor in Breda, Den Bosch of Tilburg en een boekhouder in dienst? In dat geval vinden wij belangrijk dat uw financiële situatie op elk moment up-to-date is. Het moet duidelijk zijn voor degene die de boekhouding doet. 

Financiële situatie 

Duidelijkheid over de financiële administratie van uw onderneming geeft rust in financieel opzicht. Daarom is het belangrijk dat deze situatie inzichtelijk is. Wij zijn goed in het ordenen van uw financiële administratie. Ook geven wij een overzichtelijke presentatie van hoe uw bedrijf er nu en de komende jaren financieel gezien voor staat. Indien nodig adviseren wij over de maatregelen die u moet nemen. 

Analyse van de kostprijs

Kostprijsanalyse is een duidelijke weergave van de kosten van uw onderneming. In deze weergave geven onze adviseurs een logisch verband tussen activiteiten, producten en uw klanten. Doordat deze analyse verder gaat dan de berekening biedt dit een goede basis voor het nemen van toekomstige besluiten. 

Boekhouding

Als uw boekhouder de boekhouding wil opzetten of een nieuw automatiseringssysteem wil invoeren voor de boekhouding kunt u vaak wel wat hulp gebruiken. Deze hulp bieden wij. Wij maken het ook mogelijk dat u gebruik kunt maken van ons online softwarepakket voor de boekhouding. Dit kunt u kiezen als u uw financiële administratie efficiënt en betrouwbaar wilt inrichten en zelf wilt bepalen wat u zelf wilt doen en wat u wilt overlaten aan een expert. 

http://www.raadgeversadviesgroep.nl/

Online Snel aan geld komen hoe doe je dat

Snel aan geld komen online is iets dat veel mensen willen. Lekker vanuit uw luie stoel een mooie lening afsluiten die snel gestort wordt en nog eens goedkoop is ook. In dit artikel gaan wij het hebben over het snel aan geld komen online. Wat voor acties moet u ondernemen om snel geld te kunnen lenen en waar moet u op letten als u een leen product wilt aanvragen.

Wij geven u tips en trucs zodat u een geldverstrekker kunt vinden die een scherpe prijs heeft en die betrouwbaar is. Want geld lenen kost altijd geld, ook Snel aan geld komen online. Toch zijn er heel veel verschillen qua prijs te vinden via internet. Het is belangrijk om de geldverstrekkers met elkaar te vergelijken en zo de goedkoopste partij er tussenuit te vissen. Het vergelijken is één tip die wij in dit artikel behandelen, het tweede is de betrouwbaarheid van een geldverstrekker onderzoeken. Hoe kunt u dit onderzoeken en waarom is dit zo belangrijk? Dat is punt twee welke in dit artikel aan de orde komt.

Het vergelijken van lening aanbieders.

Er zijn tientallen, misschien welk honderden verschillende geldverstrekkers voor snel aan geld te geraken online. Allemaal proberen ze u als klant binnen te halen zodat zij er zelf beter van worden. Maar u wilt natuurlijk niet zomaar een lening afsluiten bij een bepaalde partij. Het is heel belangrijk om na te gaan hoeveel een bepaalde lening kost als u snel aan geld wil geraken online. Misschien bent u bij een andere partij wel 10, 20 of zelfs 30% goedkoper uit. Als u dit niet onderzoekt komt u er natuurlijk nooit achter.

Snel aan geld geraken online

Maar hoe gaat dit onderzoeken nou in zijn werk als u snel aan geld wil geraken online? Het is vrij eenvoudig om na te gaan hoeveel een bepaalde partij kost. Er zijn op het internet diverse vergelijkingssites websites te vinden. Via Google kunt u zoeken op ‘leningen vergelijken’ bijvoorbeeld. In dat geval krijgt u verschillende hits. Als u één van de eerste zoekresultaten kiest, dan komt u op een zogenaamde vergelijkingswebsite terecht. Op zo’n site hoeft u alleen maar enkele persoonlijke gegevens en verlangens in te vullen voor het Snel aan geld komen. Het systeem zal vervolgens alle geldverstrekkers met elkaar vergelijken. Hoe duur is de lening bij partij A en hoe duur is de lening bij partij B. Vaak komt de goedkoopste geldverstrekker bovenaan het lijstje te staan.

Door te vergelijken kunt er dus binnen enkele minuten achter komen welke kredietverstrekker de goedkoopste lening aanbied. Dat is natuurlijk heel erg fijn om te weten, want u wilt niet teveel betalen toch? Als u eenmaal de goedkoopste geldverstrekker heeft gevonden voor het snel aan geld komen is het een belangrijke zaak om ook de betrouwbaarheid van deze kredietverstrekker te gaan toetsen. Hoe verricht u deze toetsing? Op die vragen zullen wij u zo dadelijk een antwoord geven.

Toetsen van betrouwbaarheid Snel aan geld komen verstrekker.

Snel aan geld komen online is natuurlijk prachtig, maar weet u wel of de geldverstrekker betrouwbaar is? Hoe kunt u dit toetsen? Het is vrij eenvoudig om erachter te komen of u met een goede partij te maken heeft. U kunt dit nagaan aan de hand van de ervaringen die huidige of ex-klanten met het bedrijf hebben. Het is tegenwoordig zeer eenvoudig om via internet de ervaringen van andere klanten te bekijken. Als u zoektermen gebruikt zoals ‘ervaringen naam geldverstrekker’ of ‘beoordelingen naam geldverstrekker’ dan kunt u binnen enkele minuten zien of de klanten van het bedrijf tevreden zijn.

Misschien heeft u de goedkoopste geldverstrekker gevonden en wilt u lenen online maar is de betrouwbaarheid van de geldverstrekker niet goed. Misschien vindt u veel negatieve verhalen over het bedrijf via internet. Het is dan wellicht een goed idee om een iets duurdere geldverstrekker uit de lijst te selecteren en te kijken hoe betrouwbaar deze is met een lening. Als u iets meer betaalt  en u ontvangt er veel meer kwaliteit voor terug dan is het absoluut geen miskoop.

Wij hebben dat u begrijpt wat het belang is van de toetsing van een kredietverstrekker. Veel succes bij het onderzoeken van de kwaliteit van de geldverstrekker. Wij hopen dat u iets kunt met de tips en trucs die wij in dit artikel hebben gegeven. U weet nu hoe u de verschillende geldverstrekkers kunt vergelijken op prijs en op kwaliteit. Wij wensen u hier veel succes mee, en kies nu voor snel aan geld komen online.

http://snelaangeldkomen.com/
Nssk

Vloeiend Frans

Vloeiend Frans

Binnen Nederland wordt Frans als schoolvak gegeven. In de eerste tot en met de 3e op het havo en vwo wordt het gegeven omdat Frankrijk steeds meer voor ons gaat betekenen binnen de handel. Daarom wordt het al jong geleerd. Wanneer je in de 4e voor het vak Frans kiest wordt het een ander verhaal. Dan is het niet alleen meer woordjes en grammatica leren. Dan wordt er ook literatuur geleerd. En dat is een stukje dat erg belangrijk is voor het zaken doen.

De wereld wordt steeds kleiner door de opkomst van de Social Media. We worden steeds nauwer verbonden. Daarom gaan veel bedrijven ook sneller internationaal of kiezen ze juist om in het buitenland te starten. U zult als werknemer, maar ook als ondernemer zult u moeten mee gaan binnen deze ontwikkelingen. Daarom is het bijleren van een taal misschien nog niet eens zo’n slecht plan. Machine

Om uw Curriculum Vitae te versterken kunt u een taal gebruiken. Wanneer een bedrijf ziet dat je ergens uit het niets bijles voor hebt gehad heb je al snel een voorsprong op de rest van de sollicitanten. Kortom, er zitten genoeg voordelen aan het nemen van een taaltraining Frans, Duits of Engels.

De lessen worden als volgt in elkaar gezet. Er wordt gekeken naar het niveau waarop u zich bevindt door middel van een toets. Die toets vormt de basis. Daarna gaat u de grammatica en woordenschat van Frans leren. De taaltraining Frans gaat vervolgens in op het spreken, luisteren en schrijven. Alle 3 zijn ze in het Frans aardig pittig aangezien ze sterk afwijken van de Nederlandse toonval. Daar wordt dan ook lang bij stil gestaan. Wanneer u deze 3 zaken onder de knie heeft gaat u over tot de literatuur van Frankrijk. Frankrijk heeft een gevulde geschiedenis met 2 wereldoorlogen, de Frans- Duitse oorlog en de burgeroorlog. Daar is ook veel literatuur over geschreven en om de denkwijze van de Fransen te begrijpen is het van belang dat u dit leest en kunt lezen. Daarom is de woordenschat ook erg belangrijk.

Wanneer u de tussentijdse toetsen heeft volbracht eindigt u met een examen. Dit examen is op landelijk niveau en u behaald daarmee een certificaat bekwaamd Frans. Hierdoor kunt u profiteren van de hier boven genoemde voordelen.

Twijfel dus niet langer en ontwikkel u zelf. Kijk voor meer informatie naar de taaltraining Frans, of die van andere talen. Weet jij wat dit is?

https://vddriftverpakking.nl/verpakkingsmachines/strappingmachine/
Nssk

VvE beheerder

Een VvE beheerder is diegen die de VvE beheert. VvE betekent Vereniging van Eigenaren. Deze Vereniging van eigenaren zorgt voor het regelen van het onderhoud van het appartementsgebouw en alle andere gemeenschappelijke belangen van de eigenaren. In Nederland is het gebouw het gezamenlijk eigendom van alle eigenaars, bestuurd door een VvE. Wie een woning koopt, koopt eigenlijk alleen de grond onder de woning en wordt door natrekking eigenaar van de woning. Bij woningen die boven elkaar zitten is dit niet mogelijk, omdat deze op/boven elkaar staan. In die gevallen wordt de grond gesplitst in appartementsrechten. Als een woning in meerdere delen wordt verkocht bijvoorbeeld per kamer dan heeft de grond en het gebouw dus meerdere eigenaren, deze eigenaren gezamenlijk vormen rechtswege bijvoorbeeld de VvE beheerder. Dit betekent dat men door de koop van een kamer, appartement ook automatisch lid is van de VvE dit lidmaatschap kan je niet weigeren of opzeggen. Je kan alleen je VvE lidmaatschap eindigen door geen eigenaar meer te zijn van een appartement. Je hebt een actieve en slapende VvE. Een actieve VvE vergaderd minimaal 1 keer per jaar, alle leden maken maandelijks of jaarlijks geld over voor het reservefonds voor onderhoud. Een slapende VvE, is een VvE die niet vergaderd en het gebouw niet onderhouden. Ook hebben ze meestal geen voorzitter of bestuurder.

De VvE heeft vier verplichte organen:

–          De algemene ledenvergadering                                             –    Het dagelijks bestuur

–          De voorzitters van de (leden)vergadering                               –    De kascontrolecommissie

Als het bestuur een vergadering heeft gepland dan staan meestal deze onderwerpen op de planning:

–          De begroting voor het aangevangen of het komende boekenjaar.

–          De exploitatierekening (resultatenrekening) over het afgelopen boekjaar.

De leden van de VvE zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor het onderhoud. Dit kan bijvoorbeeld het onderhoud van het dak, de gevel, trappen, gangen, liften en de cv-installatie zijn. De gemeente kan de vereniging bijeenroepen, zo kan de gemeente bijvoorbeeld voorstellen doen voor het verbeteren van het onderhoud. Elke VvE moet een onderhoudsfonds hebben voor groot onderhoud, hier moeten de leden gezamenlijk voor zorgen.

Beheerder is iets onder hoede hebben, de zorg en verantwoordelijk hebben voor iets, de beheerder is iemand die iets van een ander beheert dus iemand die verantwoordelijk is voor een ander zijn eigendom. Taken van een VvE beheerder kunnen zijn het organiseren en/of controleren van:

–          Toegangscontrole en sleutelbeheer.

–          Schoonmaak

–          Energieverbruik, energiebesparing en duurzaamheid.

–          Klachten ontvangen en storingsafhandeling

–          Assistentie bij contractonderhoud

http://www.intenda.nl/