Altijd een warm welkom thuis met de opritverwarming van de expert

Altijd vervelend wanneer u thuiskomt en uw oprit is een grote ijsbaan. Wanneer u kiest voor de opritverwarming van Heating Group bent u hiervan af. Het komt erop neer dat er met matten of kabels gewerkt kan worden. Deze expert werkt zoveel mogelijk met kabels omdat deze exact op maat gemaakt kunnen worden. Wanneer de kabels eenmaal liggen is de warmte ook veel beter te reguleren dan wanneer er matten worden gebruikt. U krijgt 15 jaar garantie op de kabels! Niet genoeg? Neem er een onderhoudscontract bij, dan verlengen ze de garantie met nog eens 5 jaar.

Wie uw opritverwarming aanlegt laat u niet bepaald koud, hier moet u op letten

De expert in opritverwarming legt deze aan met oog voor detail, vakmanschap en zonder al te veel overlast. Het gaat wel om uw huis en u wilt dat de opritverwarming zo snel mogelijk wordt geïnstalleerd. Ook wilt u goede service bij storingen of andere problemen. Let er daarnaast op dat het bedrijf service en onderhoud in eigen beheer heeft. Zo weet u wat voor vlees u in de kuip heeft en weet u bij wie u moet aankloppen bij problemen, vragen of complicaties. Heating Group International werkt daarnaast ook nog eens met AutoCad, waardoor er nog preciezer wordt gewerkt. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Opritverwarming: dat is pas warm thuiskomen!

Na een koude winternacht bent u eerst heel lang bezig met het ontdooien van uw autoruiten, voordat u naar het werk of een belangrijke afspraak kunt vertrekken. Het ijsvrij maken van uw oprit duurt helemaal lang. Dat wordt thuis werken! Of niet? Wel eens aan opritverwarming met lage verbruikskosten gedacht? De naam dekt de lading al, dankzij opritverwarming heeft u nooit meer last van een gladde, bevroren oprit. En dat maakt thuiskomen een stuk aangenamer én veiliger omdat de auto niet weg kan glijden. En wie schakelt u in voor het aanleggen van deze verwarming? U leest het hier als eerste, Heating Group International!