NSSK.NL
Image default
Zakelijke dienstverlening

Boekhouder, accountant in Breda, Tilburg of Den Bosch

Heeft u een administratiekantoor of accountantskantoor in Breda, Den Bosch of Tilburg en een boekhouder in dienst? In dat geval vinden wij belangrijk dat uw financiële situatie op elk moment up-to-date is. Het moet duidelijk zijn voor degene die de boekhouding doet. 

Financiële situatie 

Duidelijkheid over de financiële administratie van uw onderneming geeft rust in financieel opzicht. Daarom is het belangrijk dat deze situatie inzichtelijk is. Wij zijn goed in het ordenen van uw financiële administratie. Ook geven wij een overzichtelijke presentatie van hoe uw bedrijf er nu en de komende jaren financieel gezien voor staat. Indien nodig adviseren wij over de maatregelen die u moet nemen. 

Analyse van de kostprijs

Kostprijsanalyse is een duidelijke weergave van de kosten van uw onderneming. In deze weergave geven onze adviseurs een logisch verband tussen activiteiten, producten en uw klanten. Doordat deze analyse verder gaat dan de berekening biedt dit een goede basis voor het nemen van toekomstige besluiten. 

Boekhouding

Als uw boekhouder de boekhouding wil opzetten of een nieuw automatiseringssysteem wil invoeren voor de boekhouding kunt u vaak wel wat hulp gebruiken. Deze hulp bieden wij. Wij maken het ook mogelijk dat u gebruik kunt maken van ons online softwarepakket voor de boekhouding. Dit kunt u kiezen als u uw financiële administratie efficiënt en betrouwbaar wilt inrichten en zelf wilt bepalen wat u zelf wilt doen en wat u wilt overlaten aan een expert. 

http://www.raadgeversadviesgroep.nl/