NSSK.NL
Image default
Zakelijke dienstverlening

Maatwerk website laten maken veel geregel?

Voor mijn eigen bedrijf was ik op zoek naar een bedrijf die voor mij een website kon maken. En dit moest een website zijn die niet al te veel zou kosten. Ik had namelijk op het internet al wat gezocht, maar kwam hier bedragen tegen waar ik nogal van schrok.

Ik had een website nodig, omdat mijn oude website saai was en het zag er ook erg oud uit. Ik heb de website voor mijn eigen bedrijf. Ik ben een tuinman, en heb 4 mensen in dienst die mij helpen. Dit zijn alle 4 vrienden, dus echt een vriendenbedrijf. Ik ben dit bedrijf begonnen nadat ik een aantal jaar voor een werkgever gewerkt heb. Ik had vaak moeite met de ideeën die het bedrijf had voor de tuinen, en had het idee dat ik dit veel beter, mooier en goedkoper kon doen. Ik had niet echt een uitgebreide website nodig, maar gewoon een website waar mensen informatie kunnen vinden met een aantal afbeeldingen van een aantal projecten die wij gedaan hebben. Ik ben dus op zoek gegaan naar een bedrijf die mij hierbij kon helpen, en dit bedrijf vond ik: Doelbewust online marketing. Ik heb op de website gekeken, en de website van Doelbewust vond ik er al erg mooi uitzien. Ik heb ook naar de website voorbeelden gekeken, en zag er mooie websites tussen staan.

Doelbewust online marketing een maatwerk website laten maken

Ik vond Doelbewust online marketing op Google. Ik hoefde niet al te lang te zoeken, want ze stonden bovenaan in Google. Ik heb contact gezocht, en dit contact was erg positief. Ik heb Doelbewust mijn website laten maken, en nu heb ik een onwijs mooie website die ik met trots aan iedereen laat zien. Doelbewust, heel erg bedankt voor de service en advies.