NSSK.NL
Image default
Aanbiedingen

Professionele Stofzuigers

Professionele Stofzuigers

Bent u op zoek naar een snelle krachtpatser onder de stofzuigers? Dan is de Ecobot Vaccuum 40 een interessante oplossing voor u. De snelle krachtpatser is ontwikkeld door het toonaangevende Gaussian Robotics en kan worden ingezet in kantoren, zorg- en onderwijsinstellingen, retaillocaties, industriële omgevingen, openbare ruimtes, luchthavens, stations en stadions. Wij vertellen u graag meer over deze stofzuiger. Lees verder voor meer informatie over de snelle krachtpatser. 

 

Grondige reiniging

De Ecobot Vacuum 40 is een stofzuigrobot die het zware werk voor de schoonmakers uit handen kan nemen. Hardnekkig stof en vuil wordt verwijderd uit onder andere tapijt. Daarnaast werkt de stofzuiger fluisterstil en laadt hij zichzelf weer eigenhandig op. Dankzij slimme techniek ontwijkt de stofzuiger mensen en objecten en reinigt hij zeer grondig. De stofzuiger heeft een compact formaat, regelbare borsteldruk en instelbare zuigkracht. Dankzij de zijborstels is de professionele stofzuiger in staat om zelfs hoeken en randen mee te nemen tijdens de reiniging. 

 

Simpel en productief

De software van de robot is zeer gebruiksvriendelijk. De eerste keer in een nieuwe ruimte rijdt de robotstofzuiger handmatig over het te reinigen oppervlak. Op die manier brengt de ecobot de omgeving in kaart en slaat hij de omgeving op in het systeem. De stofzuiger kan vervolgens zelfstandig werken, waardoor ingewikkelde apps en programma’s verleden tijd zijn geworden. De opgeslagen rapportages van de stofzuiger worden per mail of telefoon ontvangen.

 

Onafhankelijke facilitaire groothandel

Met een Professionele stofzuiger van FTG haalt u een betrouwbare oplossing in uw huis. Facility Trade Group is expert op het gebied van reinigingsmachines en hygiëne, dus ook voor uw onderhoud en service van machines en allerlei hygiënische voorzieningen. Door een nauwe samenwerking met belangrijke leveranciers hebben wij een passend aanbod voor ieder type branche. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk in combinatie met onze expertise verzekert u altijd van de beste service.

 

https://facilitytradegroup.nl/