NSSK.NL
Image default
Aanbiedingen

3 voordelen van een solar tekstkar (+ een kooptip!)

Ben je vaak op de weg te vinden? Dan ben je dit volgende object waarschijnlijk al wel vaker tegengekomen: een solar tekstkar. Dit is een verrijdbare kar met daarop bevestigd een mobiel scherm. Hierop kunnen verschillende teksten en afbeeldingen worden weergegeven. Bijvoorbeeld bij wegwerkzaamheden, calamiteiten of omleidingen. Zo kan op een eenvoudige, maar duidelijke en doeltreffende manier een bepaalde boodschap aan weggebruikers worden gecommuniceerd. Ben je benieuwd naar de voordelen van een solar tekstkar en zou je er graag één willen aanschaffen? Lees dan even verder want hieronder gaan we op drie voordelen in én geven we jou een leuke kooptip. Lees snel verder!

 

Een solar tekstkar is milieuvriendelijk

 

Milieuvriendelijkheid is een mooi voorbeeld van een thema dat alsmaar populairder en belangrijker wordt in onze samenleving. We kunnen er tegenwoordig nauwelijks meer omheen en worden steeds meer aangemoedigd om ‘milieuvriendelijk te leven’. Ook een solar tekstkar is een goed voorbeeld van een milieuvriendelijke oplossing omdat deze karren CO2-neutraal zijn, geen schadelijke emissies uitstoten en bovendien geen geluidsoverlast veroorzaken.

 

Een solar tekstkar is energiezuinig

 

Solar tekstkarren maken vandaag de dag gebruik van energiezuinige LED verlichting. In vergelijking met gloei- of halogeenlampen, verbruiken LED’s veel minder stroom. Ook zorgen LED lampen in de schermen ervoor dat teksten duidelijk leesbaar zijn dankzij de hoge contrastwaarden. Wat een solar tekstkar nog meer energiezuinig maakt, is het feit dat dit soort karren werken op basis van zonne-energie. Gedurende de maanden april tot en met september is de zonneopbrengst hoog genoeg en hoeft er niet via het lichtnet worden bijgeladen.

 

Altijd in verbinding dankzij satellietcommunicatie

 

Dankzij een stabiele satellietcommunicatie blijf je altijd in verbinding staan met de solar tekstkar. Communicatie via een satellietverbinding is zeer betrouwbaar. En mocht het signaal met de ene satelliet toch onverhoopt wegvallen, dan zal de kar automatisch overschakelen naar een andere satelliet. Zo houd je altijd controle over de weergegeven boodschap.

 

Solar tekstkar aanschaffen?


Wil je een solar tekstkar aanschaffen? Op trafficsafetysystems.eu heb je de keuze uit meerdere opties. Van 360 graden draaibare displays tot vol hydraulische solar informatiewagens. De tekstkarren worden geheel op maat gemaakt zodat aan al jouw eisen, wensen en behoeften wordt voldaan. Kom je er niet helemaal uit of heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. De medewerkers van de klantenservice helpen je graag verder!

https://www.trafficsafetysystems.eu/nl/