NSSK.NL
Image default
Aanbiedingen

Wei eiwit isolaat – meer dan alleen een poeder!

Wei eiwit isolaat (WPI) is een zuivere vorm van wei eiwit dat geen vet of lactose bevat. Het is ook een van de populairste supplementen op de markt, vooral onder atleten en bodybuilders. Maar wist je dat WPI gebruikt kan worden voor meer dan alleen shakes en smoothies? In feite zijn er allerlei recepten die wei eiwit isolaat als ingrediënt gebruiken. Hier zijn er drie om uit te proberen de volgende keer dat je iets nieuws zoekt om met je WPI te maken.

1. Pannenkoeken

Begin je dag goed met een grote stapel pannenkoeken gemaakt met wei eiwit isolaat! Voeg gewoon WPI toe aan je favoriete pannenkoekenrecept in plaats van wat of al het meel. Probeer voor een eiwitrijke draai aan dit klassieke ontbijtgerecht eens WPI te gebruiken in deze Kodiak Cakes.

2. Muffins

Muffins zijn een andere geweldige manier om wei eiwit isolaat te gebruiken in je baksels. Net als bij pannenkoeken kun je WPI toevoegen aan je favoriete muffinrecept in plaats van wat of al het meel. Of, als je je avontuurlijk voelt, probeer dan eens dit recept voor chocolate chip protein muffins. Ze zullen zeker een hit zijn voor de hele familie!

3. Pastasaus

Ja, dat lees je goed, pastasaus! WPI kan gebruikt worden om je favoriete pastasausrecept in te dikken en er eiwitten aan toe te voegen. Voeg gewoon een of twee schepjes WPI toe aan je saus tijdens het koken en roer tot het gecombineerd is. Dit werkt prima met in de winkel gekochte sauzen en ook met zelfgemaakte. Probeer het de volgende keer als je een partij spaghetti of lasagne maakt en ervaar het zelf!

Zoals je ziet is wei eiwit isolaat een veelzijdig ingrediënt dat in allerlei recepten gebruikt kan worden – niet alleen in shakes en smoothies! Wees dus niet bang om creatief te worden in de keuken en experimenteer met WPI de volgende keer dat je iets nieuws zoekt om te maken. Je smaakpapillen zullen je dankbaar zijn!

 

https://bestwayingredients.com/