NSSK.NL
Image default
Auto

Alles voor je Kever of type 3 VW is 24/7 te bestellen bij Paruzzi

De VW type 3 is in drie uitvoeringen op de markt gekomen:

· de fastback, voluit de VW 1600 TL Fastback;

· de sedan, ook bekend als Limousine/Ponton en

· de stationwagen of Variant.

Deze wagens worden nu niet meer gemaakt. De productieperiode liep van 1961 tot 1973.

Hierbij geven we enkele interessante technische eigenschappen van de Volkswagen type 3. In totaal zijn er ruim tweeëneenhalf miljoen van gemaakt (2.583.015 om precies te zijn) in de VW-fabrieken in Wolfsburg en Emden. De auto wordt getypeerd als compacte middenklasser. De type 3 VW heeft achterwielaandrijving en een 1.5 of een 1.6L H4 motor. Er zijn zowel handgeschakelde (4 versnellingen) als automaat (3 versnellingen) modellen.

Bijzonder is het dat de motor achterin is geplaatst. De reden? Onder de voorklep veel bagageruimte creëren. Het aanbod type 3-onderdelen op paruzzi.com is zeer compleet. Dat gaat van koppelingspedaalassen tot verwarmingskabel doorvoertules. En van schakelbehuizing lager-bussen tot versnellingsbak vulpluggen.

Ook degenen die parts zoeken voor hun oldtimer Kever, slagen bij Paruzzi. Is de claxondop van je Nardi design stuur aan vervanging toe? Er zijn mooie aluminium uitvoeringen voorradig voor een schappelijke prijs.

Je kunt ook een compleet nieuw stuur aanschaffen. Een prachtige houten variant bijvoorbeeld van het merk EMPI. Driespaaks custom sturen zitten ook in het Paruzzi-assortiment. Je kunt hierbij kiezen uit verschillende diameter- en dieptematen. Andere Kever-onderdelen die vaak online besteld worden, zijn:

· een benzinetank met borgklemmen;

· accuplaten;

· een 2-tip uitlaat met keramische coating;

· achterbumpers;

· een bakeliet verwarmingspijp en

· rempedaalveren.

Via internet bestellen heeft veel voordelen. In de eerste plaats kun je shoppen wanneer je maar wilt. Misschien wel ’s nachts als je net uit je avond-/nachtdienst komt en nog niet wilt gaan slapen? ’s Morgens vroeg voor je de weg op gaat of gewoon halverwege de middag omdat je een uurtje over hebt? Je kunt 24/7 zien of de artikelen die je nodig hebt leverbaar zijn en wanneer ze bezorgd kunnen worden.

https://www.paruzzi.com/nl/