NSSK.NL
Image default
Auto

Het geheim van een succesvolle onderneming

zakelijk leasen zzp en dacia dokker lease

Om iemand serieus te kunnen nemen, is het belangrijk dat diegene zichzelf serieus neemt. Daarom is het goed om te laten zien dat je als zelfstandig ondernemer je eigen bedrijf serieus neemt. Dat is het geheim van een succesvolle onderneming. Dit kan je bijvoorbeeld laten zien door een leaseauto te nemen. Op die manier kom je altijd professioneel over, omdat je in een nette auto komt die past bij je bedrijf en je werkzaamheden. Een professioneel bedrijf is gegarandeerd van meer klanten en daarmee inkomsten dan een bedrijf wat alles maar half doet.

Zakelijke leaseauto’s

Alle nieuwe auto’s zijn geschikt als leaseauto’s. Bijvoorbeeld de Dacia Dokker lease, een auto met een groot laadruim en neerklapbare stoelen. In deze auto kan je ontzettend veel spullen kwijt. Bovendien is het van belang dan een leaseauto betrouwbaar is, en dat is bij deze auto absoluut het geval. Een supersnelle, strakke wagen is natuurlijk hartstikke leuk om te hebben, maar vanuit zakelijk oogpunt gezien is het veel handiger om een auto te hebben waar je veel in kwijt kan, zodat je altijd en overal je werkzaamheden kunt verrichten. Het is niet handig om daar elke keer weer een auto voor te moeten gaan huren.

Leasen als zelfstandig ondernemer

Voor een zelfstandig ondernemer is het goedkoper om een leaseauto te nemen dan om een auto op naam van het bedrijf te kopen. Een leaseauto kun je immers meteen weer kwijt als je bedrijf bijvoorbeeld minder loopt. Als je een auto gekocht hebt op de zaak en je maakt enorme schade, dan verlies je aardig veel geld. Bij zakelijk leasen zzp zou zulke schade niet zoveel uitmaken, omdat dit in je garantie zit. Met een leaseauto voorkom je dus onverwachte kosten, die met name bij auto’s snel heel hoog op kunnen lopen

https://www.zakelijkleasenzzp.nl/