NSSK.NL
Image default
Auto

Met zekerheid een goede eerste rijles ervaring?

U wilt toch ook op een gedegen, leuke manier rijles krijgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze instructeurs staan garant voor een goede begeleiding, vol aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Het geven van autorijlessen in Almere is onze passie en dat zie je duidelijk terug in onze manier van werken én, veel belangrijker, in onze zeer goede resultaten!

Hoe werken wij?

We werken met een duidelijk principe. Je krijgt eerst een heldere uitleg. Daarna laat de instructeur zien wat de bedoeling is, vervolgens wordt deze demonstratie besproken en hierna ga je zelf aan de slag. Hierna volgt een toets moment. We helpen je stap voor stap verder als leraar, coach en steun en toeverlaat tot je het felbegeerde rijbewijs op zak hebt. Deze duidelijke manier van werken zorgt voor rustige en prettige lesmomenten, waardoor je veel rijplezier zult ervaren tijdens de lessen en je snel vooruitgang zult boeken.

Beschikbaarheid

We zijn erg flexibel. Of u nu lessen wilt van 45 minuten, van 1 uur of toch liever van 1 ½ uur? Dat is voor ons geen probleem. Een keer per week of toch liever vaker? Ook hier komen we zeker uit. Je wordt in overleg opgehaald waar je wilt: van school, van werk of van thuis. Uiteraard zorgen we ervoor dat je ook weer netjes teruggebracht wordt.

Les in nieuwe technieken

Onze schone en nette lesauto’s beschikken over de nieuwste technieken, zoals parkeersensoren en een achteruitrij camera. Natuurlijk leert u ook old-school parkeren, maar we vergeten ook de handige high tech snufjes niet aan te leren.

RIS gecertificeerd

Al onze instructeurs zijn getraind en gecertificeerd als RIS-instructeur. Wat betekent dit precies? U leert stapsgewijs zelfstandig te rijden, met een aanzienlijk hoger slagingspercentage tot gevolg. Onze lessen volgen uw lesplan, niet slechts een bepaalde route van A naar B. Iedere les kent een duidelijk onderwerp en dito doelstelling, dit hoort u voorafgaand aan de les. Rijschool Motion biedt u de zekerheid van succes!