NSSK.NL
Image default
Auto

Private lease auto Peugeot 108

Zit u er als ondernemer aan te denken om een lease auto aan te schaffen voor voornamelijk privégebruik? Maar wilt u tegelijkertijd werk en privé het liefst gescheiden houden? Met een lease auto van Autoleasecentrale kan dat. wie hebben namelijk een aantal lease auto’s die geleaset kunnen worden op basis van een private lease constructie. Zo kunt u de lease auto op eigen naam zetten zonder dat uw onderneming er (fiscaal gezien) ook maar iets mee te maken heeft.

Private lease auto Peugeot

Onze collectie lease auto’s die geschikt zijn voor private lease is iets minder ruim dan ons totale aanbod, maar er zitten nog steeds erg leuke auto’s tussen. Bijvoorbeeld de Peugeot 108. Dit model heeft wel iets weg van de Citroën C1 en staat bekend als zeer zuinig en dus erg milieuvriendelijk. U hoeft ook niet bijzonder vermogend te zijn om deze private lease auto bij ons te kunnen leasen want de vanaf prijs bedraagt 219 euro. Lijkt deze Peugeot u wel wat dan krijgt u deze van ons geleverd met een verzekering (laag eigen risico van 300 euro) en ook pechhulp, reparatie en vervangend vervoer is inclusief. We kunnen ons voorstellen dat u geïnteresseerd bent en stellen dan ook graag een offerte voor u op.

Private lease auto zakelijk?

Bent u ondernemer maar wilt u toch private leasen? Daar kunnen redenen voor zijn. bijvoorbeeld omdat u wel wilt leasen maar tegelijkertijd werk en privé wilt scheiden. Betekent dit dat u uw private lease auto dan niet meer voor zakelijke ritten kunt gebruiken? Gelukkig niet. Sterker nog: u mag de kilometers die u zakelijk rijdt zelfs verrekenen in uw boekhouding. Dat betekent dat u zakelijk gereden kilometers ook met een private lease auto gewoon kunt aftrekken wanneer u de belastingaangifte regelt! Het spreekt overigens vanzelf dat dit niet geldt voor kilometers die u privé rijdt.

http://www.leaseautocentrale.nl