NSSK.NL
Image default
Auto's en Motoren

Lang geen motor meer gereden?

Een goede opfriscursus voor motorrijden in Amsterdam is ideaal als je al een tijdje niet meer op een motor gereden hebt. Wellicht heb je een aantal jaar geleden je rijbewijs voor de motor gehaald, maar heb je er daarna niet meer echt iets mee gedaan. Misschien omdat je geen geld had voor een motor of omdat je focus ergens anders lag. Als je bijvoorbeeld erg druk bent met werken is het logisch dat je niet veel tijd hebt om een motor te onderhouden. Daarnaast betaal je ook een maandelijks bedrag voor de verzekering van de motor dus dan is het zonde als je hem nooit gebruikt.

Kleine herhaling

Wanneer je zo lang niks met een motor gedaan hebt kan het zijn dat je het spannend vindt om er weer op te stappen. Je vraagt je misschien af of je alles nog wel weet en kunt, je wilt tenslotte geen ongelukken veroorzaken. Om dit te voorkomen bieden wij een opfriscursus motorrijden in Amsterdam aan. Met deze cursus hopen we je weer wat zekerder in het verkeer te maken. We herhalen kort even de belangrijkste zaken, zoals verschillende knopjes en allerlei regels waar je als bestuurder van een motor mee te maken krijgt. Na de cursus ben je weer helemaal klaar om de motor te gebruiken.

Snel weer zeker op de weg

De opfriscursus motorrijden in Amsterdam duurt dan ook maar één dag. Je hebt zelf de keuze of je dit individueel of in een groep wilt doen, hier zit dan wel een klein verschil in prijs in. Wij hebben een aantal motoren staan die je mag gebruiken tijdens de cursus. Je kan het beste de motor kiezen die je gaat kopen of waar je interesse het meest bij ligt. Alle motoren werken hetzelfde, maar er zal ongetwijfeld toch ergens wat verschil in zitten. Je helpt jezelf er dus alleen maar mee als je meteen aan de slag gaat met de motor waar jij mee te maken gaat krijgen.