NSSK.NL
Image default
Auto's en Motoren

Rijden bij de rijschool in Katwijk

Beginnen met rijlessen doe je bij de fijne rijschool in Katwijk. Wij bieden namelijk rijlessen aan die voor iedereen geschikt zijn. Het maakt niet uit of je nog nooit achter het stuur hebt gezeten, of juist al heel wat lessen hebt gehad. Wij zijn in elk geval bereid om je op weg te helpen naar je rijbewijs. Dit doen we door gepersonaliseerde lessen aan te bieden. Iedereen heeft immers een ander leertempo, deze is bij niemand hetzelfde. Dat weten we bij de rijschool in Katwijk ook en daarom houden we daar graag rekening mee. De rijlessen zullen dus op maat zijn en goed passen bij jouw leergedrag. Doordat de rijlessen op jou worden aangepast zal je merken dat je erg effectief leert rijden. Op die manier haal je uiteindelijk in een vlot tempo je rijbewijs.

Iedereen welkom

Wat voorop staat is dat iedereen welkom is bij de rijschool in Katwijk. We werken namelijk met erg professionele instructeurs die weten waar ze mee bezig zijn. Ze hebben al heel wat jaren ervaring in les geven en hebben dan ook al heel wat situaties meegemaakt. Daardoor weten ze precies hoe ze in elke situatie moeten handelen. Wanneer je meer aandacht nodig hebt of last hebt van bepaalde angsten weten onze instructeurs bij de rijschool in Katwijk hoe ze hiermee om moeten gaan.

Gratis proefles

Bij de rijschool in Katwijk bieden we een gratis proefles aan. Dit doen we omdat je zo een beter beeld krijgt van hoeveel lessen je nodig zult hebben. Wanneer je nog nooit heb gereden is het moeilijk om in te schatten hoeveel lessen je nodig hebt. Wanneer je eenmaal een proefles hebt gehad kan de instructeur je een advies geven en op basis daarvan kan je een pakket kiezen bij de rijschool in Katwijk.