NSSK.NL
Image default
Beauty en verzorging

Een wakkere uitstraling door een ooglidcorrectie van Ooglift

Twee weken geleden is een vriendin van mij voor een ooglidcorrectie bij Ooglift.nl geweest, in deze blog zal ik u meenemen in het proces en haar ervaringen delen. Ze heet ervoor gekozen om een ooglidcorrectie te ondergaan, omdat ze uit haar omgeving regelmatig een opmerking kreeg over haar steeds meer naar beneden vallende oogleden. Het gevolg hiervan is dat haar uitstraling een beetje slapend, ongeïnteresseerd en niet intelligent werd, dit zat haar een beetje dwars dus koos ze ervoor om haar huisarts te bezoeken.

De positieve ervaring met de ooglidcorrectie

Nadat het bezoek aan de huisarts werden de contactgegevens van Ooglift aan haar gegeven en het advies was om hier een ooglidcorrectie te ondergaan. Zo gezegd, zo gedaan, ze heeft een belletje gedaan naar Ooglift en de maandag erop kon mijn vriendin al terecht om de mogelijkheden voor een oogbehandeling te bespreken. De medewerker van Ooglift ontving haar erg vriendelijk en bekeek even hoe de situatie ervoor stond, het was voor haar al vrij snel duidelijk wat er moest gebeuren en het bleek een behandeling te zijn een middelmatige zwaarte.

De persoon die mijn ooglidcorrectie deed was erg fijn in de omgang en stelde haar al snel gerust dat de behandeling snel voorbij was en niet heel intensief, pijnlijk of wat dan ook was. Wat haar verteld was bleek ook waar, het enige vervelende aan de operatie was de prik, dit zorgde voor een naar gevoel, voor slechts enkele seconden. Toen de prik achter de rug was is er niets meer gebeurt wat pijnlijk is, natuurlijk is het een gek idee dat er iemand in je huid aan het snijden is terwijl je er niets van voelt, maar voor je het weet is het voorbij.

Heeft u meer informatie nodig?

Natuurlijk is deze blog een hele oppervlakkige beschrijving van hoe een ooglidcorrectie in zijn werk gaat, heeft het toch uw interesse opgewekt en heeft u behoefte aan wat diepere informatie? Bezoek dan de website van Ooglift, hier vindt u onder andere foto’s van ogen voor en na de behandeling, ook is er een duidelijk overzicht van alle prijzen te vinden en van wanneer uw verzekering het wel en niet vergoed.