NSSK.NL
Image default
Dienstverlening

3 handige tips voor een upgrade voor je keuken

 

De keuken is natuurlijk niet alleen maar praktisch. Tegenwoordig is de keuken het kloppende hart van de woning. Sommige keukens raken gedateerd of hebben geen frisse kleur meer. Hier zijn drie handige tips om je keuken weer te upgraden: 

  1. Wrap je keuken

Het grootste deel van de keuken bestaat uit kastjes. Voor een complete verandering in de keuken is het daarom ook handig om te beginnen met deze kastjes. Deze kunnen of worden vervangen of worden gewrapt. Het wrappen van keukens is steeds populairder geworden in de afgelopen jaren. Bij het wrappen van keukens wordt er een duurzame en bestendige folie gebruikt die ook voor auto’s wordt gebruikt. De gewrapte keuken ziet er helemaal fris uit als de folie erop zit. Dit is vooral handig voor huurwoningen die terug moeten worden geleverd in de oude staat. Daarnaast is het wrappen van een keuken goedkoper en sneller. Ook hoeft u geen last te hebben van rommel of onrust, want het wrappen zorgt niet voor vuil. 

  1. Andere kraan 

De kraan kan wel het meest gebruikte onderdeel zijn van de keuken en daarom mag deze wel wat extra aandacht krijgen. De keuze is tegenwoordige reuze. Voor ieder wat wils dus. U kunt voor een moderne kraan gaan of juist voor eentje die een wat meer ouderwetse uitstraling heeft. Daarnaast bestaan er ook kranen die een ingebouwde functie hebben die kokend water uit de kraan laten komen. Naast de kraan die kokend water maakt, heb je ook kranen die bruisend, licht bruisend of plat water maken. Deze kranen beschikken over een kinderbeveiliging en hebben een matte finish en slanke lijnen. 

  1. Nieuwe apparatuur  

De keuken bestaat voor een groot deel uit apparatuur. Het is daarom niet gek om de oude apparatuur te vervangen voor wat nieuwere en modernere modellen. Het vervangen van apparatuur is een snelle en effectieve manier om u een nieuw gevoel te geven over uw keuken. Bij het vervangen kunt u bijvoorbeeld denken aan de oven die u kunt inbouwen of vrijstaand kunt maken. Tegenwoordig zijn er ook veel verschillende stoere of strakke modellen, zodat u precies kunt kijken welke het beste past bij uw interieur. Daarnaast zijn er ook ovens met een zelfreinigende functie. Hierbij worden etensresten verband totdat ze as zijn en u ze makkelijk kunt wegvegen. Mooi en efficiënt dus! Om de upgrade van de keuken helemaal compleet te maken, kunnen de afzuigkap en de gasplaat ook worden meegenomen om zo een hele nieuwe look te creëren.