NSSK.NL
Image default
Dienstverlening

Gezocht: dansschool Arnhem

Ik ben sta voor een nieuw avontuur in mijn leven ik ga namelijk na de zomer een nieuwe opleiding volgen. Ik ben geslaagd voor mijn vorige opleiding en nu wil ik graag de theaterschool gaan doen. Het lijkt me zo leuk om te zingen te dansen en te acteren hier houd ik al van sinds ik erg klein was. Vroeger was ik altijd al aan het zingen en dansen en waar normale meiden met de poppen aan het spelen waren was ik al met mijne oh zo mooie helemaal roze nep microfoon hele optredens aan het geven. Althans zo voelde het toen. Ik ben nu op zoek naar een dansschool Arnhem want ik heb nog niet echt dans ervaring en dat is wel handig bij een theateropleiding. Ik wil dus een goede en diverse dansschool Arnhem vinden. Ik woon ook in Arnhem dus het handigste zal zijn als het in Arnhem zelf is zodat ik lekker op het fietsje heen en weer kan. Ik wil graag dat ik goed les krijg van mensen met ervaring zodat ik het beste alles tot me kan nemen. Ook vind ik het belangrijk dat er verschillende stijlen worden gegeven zodat ik goed les krijg.

 

Dansschool Wensink

Na wat research te hebben gedaan kwam ik terecht bij dansschoolwensink.nl. Dit zag er interessant uit want deze school heeft al veel ervaring en is al een dansschool vanaf 1850.

De nodige ervaring dus. De mensen die het nu beheren zijn de 5e generatie van de mensen die het ooit begonnen zijn. Hier wil ik wel de nodige lessen gaan volgen zodat ik fris en goed voorbereid kan beginnen aan mijn nieuwe opleiding. Ik Ben heel benieuwd hoe de lessen zijn en ik hoop dat dit een hele goede voorbereiding is voor mijn nieuwe opleiding.

 

Gerelateerde artikelen

Woning verhuren maar nog geen huurder? HuurderGevraagd.nl!

HRM advies

De vele voordelen van een traineeship gemeente