NSSK.NL
Image default
Electronica en Computers

DJI Mavic Pro drone kopen

Ga je binnenkort een drone kopen? Kijk dan niet verder en koop de DJI Mavic 2 Pro!

 

De DJI Mavic 2 Pro kopen is een compacte, krachtige relatief kleine geavanceerde drone die beelden kan opnemen in 4K resolutie. De DJI Mavic 2 Pro heeft een max snelhei van 72km/h, een bereik van 7 kilometer en heeft een vliegtijd van maar liefst 31 minuten. Je kunt ook kijken naar de DJI Mavic 2 Zoom. Dit is een soortgelijke drone als de DJI Mavic 2 Pro maar heeft een zoomlens waardoor je beelden dichterbij haalt. Dit is echt een must voor hobbyisten die op pad gaan en opnames van dichtbij willen maken. DJI Mavic 2 Zoom kopen? Ga dan naar DroneKiezer.nl en vergelijk alle webwinkels en prijzen.

 

De DJI Mavic 2 Pro maakt opnamen 4K met 30 frames per seconde. In Full HD (1080P) maakt de drone opnames met 96 frames per seconde, waardoor het mogelijk is om mooie slow motion beelden te schieten. De 3-assige gimbal die zeer compact is heeft drie kleine borstelloze motoren en zorgt dat de opgenomen beelden zeer professioneel en stabiel zijn. Kortom met de Mavic Pro heb je geen complete filmploeg nodig. Het enige dat je nodig hebt is de functie ActiveTrack. Je geeft aan wie je wilt laten volgen en de drone doet zijn ding. Er zijn 4 volgmodi zodat je helemaal los kunt gaan. Met de trace mode volgt de drone een object of vliegt die voor het object uit. Met de profile mode vliegt de drone naast het object. Met de spotlight modus blijft de focus van de 4K camera op het object gericht, waar de drone ook heen vliegt. Met de cricle modus tenslotte cirkelt de drone vanzelf om een bepaald object heen.

Gaat dit allemaal te langzaam dan is er nog altijd de sportmodus waardoor de wendbaarheid, responsiviteit en snelheid van de Mavic Pro toeneemt. In deze sportmodus vlieg je namelijk met een maximumsnelheid van 65 km/h door de lucht!

http://www.dronekiezer.nl/