NSSK.NL
Image default
Dienstverlening

Ongedierte in of rondom je huis?

Last van ongedierte in of rond je huis? Beukema Totaalonderhoud helpt je! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte en wordt dan ook vaak ingezet voor goede ongediertebestrijding. Dankzij de experts die er werken is je probleem super snel aangepakt. Hierbij kan je denken aan ratten of muizen, maar bijvoorbeeld ook kakkerlakken of houtwormen. Deze beesten kunnen zelfs ziektes met zich meedragen, dus je kan het probleem het beste zo snel mogelijk aanpakken. Of je nou last hebt van de schade die ze aanrichten in je meubels of tuin of dat je last hebt van de slechte hygiëne die ze teweeg brengen, Beukema Totaalonderhoud staat voor je klaar!

Een goede, snelle en blijvende aanpak.

Hoe sneller u het probleem aanpakt, hoe beter. Ongedierte verspreidt zich namelijk razendsnel zonder dat u het door hoeft te hebben. Wanneer u zelf probeert van het ongedierte af te komen, lukt dat vaak niet volledig. Zo blijft u in een proces zitten waarbij u niet van de ongedierte afkomt. Wanneer er een aantal beesten levend blijven, planten die zichzelf uiteindelijk weer voor tot een nieuwe plaag. Daarom is het van belang dat u het ongedierte erg efficiënt bestrijdt. Beukema Totaalonderhoud heeft die kennis! Zo bent u gegarandeerd van een huis, tuin is of kantoor zonder ongedierte. Wie wil dat nou niet?

Risico van ongedierte in of rondom uw huis.

Ongedierte brengen een hoop risico’s met zich mee. Naast dat het hygiënisch niet bevorderlijk is, is het voor het huis zelf ook niet goed. Torren kunnen in het hout gaan zitten en andere insecten kunnen fundering of andere essentiële dingen in uw huis of bedrijfspand verwoesten of verslechteren. Als u een tafel of kast van de muur af trekt komt u al het een en ander tegen. Naast de hygiëne kan het ook erg ongezond zijn. U kunt het ergens in krijgen of per ongeluk opeten. Daarnaast is het erg slecht voor uw reputatie voor bijvoorbeeld uw bedrijf of showroom. Het kan ook verder doortrekken naar andere panden dus voor u en omstanders kan dit een probleem zijn of worden.