NSSK.NL
Image default
Dienstverlening

Ouders 50 jaar getrouwd

Binnenkort zijn mijn ouders 50 jaar getrouwd. En hier wil ik hen graag een origineel cadeau voor geven. Daarom ben ik in Google gaan zoeken op wat voor een cadeau’s mensen geven, wanneer er een stel 50 jaar getrouwd is. En al gauw vond ik iets heel leuks!

Googelen op 50 jaar getrouwd

Ik ben dus op 50 jaar getrouwd gaan Googelen, om te kijken wat voor een leuke en originele cadeau’s mensen dan geven. En al gauw kwam ik Jilster tegen. In het stukje tekst in Google las ik dat je daar je eigen tijdschrift kunt maken. In ieder geval hartstikke leuk en orgineel. Precies wat ik zoek dus! Ik ben op de website gaan kijken en las daar meer over het zelf inrichten van een tijdschrift / glossy. Hier stonden hele leuke ideeën. Dingen zoals dat je bij familieleden en vrienden van het stel dat 50 jaar getrouwd is, leuke anekdotes kunt opvragen. Die kunnen vervolgens op papier worden gezet en zo in het tijdschrift geplaatst worden. Daarnaast zag ik allerlei voorbeelden van tijdschriften met hele leuke foto’s erin van diegenen waar het om draait.

Tijdschrift maken

Met andere familieleden heb ik het hierover gehad, met de vraag aan hun of dat zij veel anekdotes hebben. En dit bleek het geval te zijn! Daarom besloot ik om bij Jilster een tijdschrift te gaan maken. Allereerst heb ik bij familie en vrienden leuke verhalen opgevraagd, die vervolgens in de glossy geplaatst konden worden. En binnen afzienbare tijd stond het tijdschrift al behoorlijk vol! Hier heb ik mooie foto’s bij geplaatst van momenten die mijn ouders nooit meer zullen vergeten, tot dingen die minder snel werden herinnerd. Ik vond het er zelf heel erg gaaf uit zien en besloot om het 50 jaar getrouwd tijdschrift te gaan bestellen bij Jilster!

Het tijdschrift kwam een paar werkdagen later al binnen en hier ben ik erg blij mee! Het ziet er fantastisch uit en is van heel goede kwaliteit geprint.

Dus mocht jij zelf een tijdschrift willen maken, ga dan naar Jilster.nl!