NSSK.NL
Image default
Vervoer en transport

Touringcar huren

Voor een schoolreisje moet ik een touringcar huren. Maar waar moet ik deze bus huren? Toevallig kwam ik recent in de supermarkt een advertentie tegen van een touringcarbedrijf. Er stond op: ‘Touringcar huren? Noot Personenvervoer!’. Toevallig dat ik net op zoek ben naar een touringcar en dat er dan zo’n advertentie langskomt!

Touringcar huren bij Noot

Thuis ben ik direct naar de advertentie van touringcar huren bij Noot gaan zoeken op het internet. En al gauw kwam ik Noot Personenvervoer tegen. Het bleek dat zij uit Ede komen! De school waar ik werk ligt in een plaats daarnaast. Ideaal dus! Ik ben op de website gaan kijken en las daar dat zij ervaring hebben met schoolreisjes. Dit vind ik erg belangrijk omdat bijvoorbeeld de buschauffeurs wel goed om moeten kunnen gaan met de kinderen van verschillende leeftijden.

Omdat het om veel kinderen gaat (200) en ook nog veel begeleiders, besloot ik om maar telefonisch contact op te nemen met dit touringcarbedrijf. Waarna ik mijn verhaal vertelde van dat ik een touringcar ga huren voor een schoolreisje, reageerden zij direct enthousiast. Ze stelden nog enkele vragen. Dingen zoals om hoeveel personen het gaat en waar we naartoe willen gaan. Ik gaf het aantal kinderen + begeleiders op en zij dat de bedoeling is dat we met zijn allen naar de Efteling gaan.

Het schoolreisje

Vervolgens hebben zij bij Noot een offerte opgemaakt. Deze stuurden ze een paar dagen later mij op en ik vond de prijs erg goed! Ook voor wat voor een soort, moderne, touringscars zij bieden en de hoeveelheid ervaring die ze hebben; prima!

Het schoolreisje is erg geslaagd en wij zijn erg tevreden met het vervoer van Noot. Daarom kan ik iedereen die een touringcar wil huren, Noot Personenvervoer uit Ede aanbevelen!