NSSK.NL
Image default
Eten en drinken

Op zoek naar een feestlocatie

U staat voor de leuke, maar lastige taak om een bedrijfsfeest te organiseren voor uw bedrijf? Dan zult u ongetwijfeld op internet op zoek gaan naar feestlocaties. Wat u dan krijgt te zien zijn de geijkte locaties die u misschien allemaal al kent, van gehoord heeft of heeft bezocht. En bovendien zult u wensen hebben waaraan niet alle locaties kunnen voldoen. Origineel zijn valt dan ook niet mee. Maar misschien kunnen wij u op nieuwe ideeën brengen. Wellicht kent u onbewust locaties waarvan u niet weet dat deze ook voor uw feest gehuurd kunnen worden, omdat ze zich in de eerste plaats niet als feestlocatie definiëren.

Kijk ook eens naar restaurants

Er zijn talloze restaurants die hun locatie ook ter beschikking stellen voor bedrijfsfeesten, huwelijken, jubilea of vergaderlocatie. Vaak zie je dat niet op Google; deze beschrijft vooral het hoofddoel van de locatie. Dus bezoek gerust hun website, daar zult u ongetwijfeld meer kunnen lezen over deze mogelijkheden. Dit wetende zal de keuze voor een feestlocatie ineens veel ruimer zijn. Restaurants zijn vaak uitermate geschikt om feesten te geven. Ze beschikken over de ruimte, ze hebben een uitgeruste keuken en vaak zijn parkeerplaatsen en bereikbaarheid prima.

Origineel voor een goede prijs

Veel restaurants stellen hun locatie graag ter beschikking voor feesten. Zij hoeven niet eens zoveel te doen omdat de basis van een feest, zoals ik boven al omschreef, aanwezig is. Vaak denken wij dat een restaurant afhuren veel duurder zal zijn dan een feestzaal te huren, maar dat is niet het geval. Daar waar feesten aan de lopende band worden gegeven, is er juist veel minder mogelijk. Voor het personeel is het dagelijkse kost. In een restaurant heeft u echter vaak te maken met een eigenaar die graag persoonlijk met u meedenkt. En dit is voor u als organisator bijzonder prettig!

http://www.de-kommensaal.nl