NSSK.NL
Image default
Woning en Tuin

Nood aan houten ramen? Aan spotprijzen?

Maar geen flauw idee waar de zoektocht te beginnen? Je zoektocht starten bij Raamwinkel is alvast een heel verstandig idee. Niet alleen hebben ze er een zeer ruime keuze, je koopt er je houten ramen ook aan de voordeligste prijzen.

Omdat ze bij Raamwinkel niet werken met tussenhandelaars, geen winkelpunten hebben en een heleboel houten ramen tegelijkertijd aankopen, kan je er tegen een heel scherpe prijs, je ramen op de kop tikken. Alle houten ramen zijn vervaardigd door Emac, een Belgische fabrikant die bekend staat om zijn kwaliteit. Je koopt dus niet alleen je houten ramen zeer voordelig aan, je kiest ook nog eens voor kwaliteit.

 

De voordelen van houten ramen

Je hebt misschien de oefening al eens voor jezelf gemaakt, maar houten ramen hebben heel wat voordelen. Houten ramen zijn niet alleen sterk en licht, ze zijn ook nog eens geweldig voor de akoestiek en isoleren zeer goed. Houten ramen geven een geluiddempend effect en koudebruggen zijn amper mogelijk. Met houten ramen zit je dus altijd goed en je hebt er jarenlang plezier van. Ook voor het milieu zijn houten ramen de beste keuze. Je kiest volledig voor hernieuw- en recycleerbaar materiaal.

 

Kwaliteit staat voorop

Bij Raamwinkel staat kwaliteit voorop. Hout is zeker niet het goedkoopste materiaal, maar houten ramen beschikken wel over uitzonderlijke eigenschappen. Raamwinkel biedt niet alleen een ruime keuze in houten ramen, ze doen dit ook nog eens tegen een scherpe prijs. Als doe-het-zelver kan je geen betere partij vinden. Alle mogelijke informatie, hoe je de ramen dient te monteren, kan je online vinden. Kom je er toch niet uit dan kan je uiteraard steeds de klantendienst contacteren. In een mum van tijd heb je het monteren van houten ramen onder de knie. De ontelbare instructievideo’s die je op de site van Raamwinkel kan vinden, helpen je daarbij.

 

Volg eens een workshop

Ben je niet echt een ervaren klusser, dan kan het misschien handig zijn, één van de workshops van Raamwinkel bij te wonen. In enkele uren tijd leer je hier ramen monteren als een professional. Zo word je een specialist in houten ramen en kan je ook vrienden of familie uit de nood helpen. Geregeld worden er in Bornem workshops georganiseerd, dus hou zeker online de agenda in de gaten.

 

De specialist in houten ramen

Bekijk alle mogelijke houten ramen online en lees de recensies van andere klanten. Raamwinkel telt heel wat tevreden klanten en de prijzen zijn er zeer scherp. Vraag online een offerte aan en je merkt het onmiddellijk. Bovendien neem je geen enkel risico want ze geven een garantie tot maar liefst 15 jaar. Bestel vandaag nog je houten ramen en plaats ze in een handomdraai. Je bespaart stevig en boet niet in op kwaliteit.

https://www.raamwinkel.be/nl/houten-ramen