NSSK.NL
Image default
Geschenken

Bijzondere Trouwringen levert ringen op maat

Op een eenvoudige en veilige manier trouwringen in Amersfoort kopen, waar doe je dat? Een uitstekend adres is Bijzondere Trouwringen. Deze website -het is geen webshop- geeft een mooi overzicht van de trouwringen die ontworpen zijn door gediplomeerd goudsmid Hildardjan Verweij. Heb je de ring van je dromen gevonden dan is het zaak snel een afspraak te maken. Je kunt terecht in Veenhuizen. Dit zijn de contactgegevens: Kerklaan 2, 9341 AV Veenhuizen, 0592-388506, info @ bijzonderetrouwringen. nl.

Deze locatie van Bijzondere Trouwringen is zeven dagen per week tussen 09.00 en 22.00 uur bereikbaar. Woon je wat zuidelijker dan kun je terecht bij Bijzondere Trouwringen in Amersfoort. Het adres is Darthuizerberg 1, 3825 BK Amersfoort. Het telefoonnummer luidt 033-4720027. Zowel de openingstijden als het emailadres zijn hetzelfde als voor Veenhuizen. Een derde locatie is Diemen (Diemermere 1, 1112 TA), maar hier is slechts een deel van de collectie trouwringen te bekijken.

Witgoud met diamant?

Trouwringen in witgoud hebben een speciale uitstraling. Stijlvol, chique en tijdloos; zo zou je deze ringen kunnen omschrijven. In de meeste gevallen is witgoud een legering van goud en palladium of goud en nikkel. Witgoud lijkt op zilver, maar het is een door mensen gemaakt mengsel. Dit zijn een paar voorbeelden van populaire trouwringen van witgoud:

· een ring met een Princess diamant;

· een ring met een briljant;

· ringen met een verrassende vorm in mat en glanzend witgoud.

Je kunt ook kiezen voor een combi van witgoud met een ander metaal. Denk aan zirkonium en platina. Het effect van twee tinten is heel bijzonder. Ton sur ton wordt dit wel genoemd. Witgoud is modern. Vroeger was geelgoud de standaard. Vanaf de jaren ’80 van de vorige eeuw wordt meer geëxperimenteerd met trouwringen.

Ben jij een creatieve geest en heb je heel specifieke ideeën over de trouwring die je wilt bestellen? Tijdens een kennismakingsgesprek met goudsmid Hildardjan Verweij kun je vertellen wat je voor ogen hebt. Verweij staat open voor alle suggesties en hij is duidelijk en eerlijk over wat wel en niet haalbaar is. Als je klikt op het rode blokje met de tekst ‘afspraak maken’, kun je zelf een datum prikken.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/