NSSK.NL
Image default
Vakantie

Je bent net geland op Curçao, dan wil je meteen je auto ophalen.

Je kent het vast wel, je bent momenteel op vakantie naar bijvoorbeeld Curçao, of je bent van plan om daar heen te gaan. Om het land en de mooie plekjes te ontdekken, moet je je veerblijflocatie verlaten. In dat geval is een auto huren wel handig bij Autoverhuurwillemstad.

De goedkoopste auto die ze hier hebben is een Kia Picanto. Dit is een twee persoons- auto met 4 deuren en een kofferbak. Bij het ophalen heeft de auto een volle tank en airco. Voor een week betaal je maar €291,-
Ben je op zoek naar een wat luxere auto kan je ook kiezen voor de Nissan Frontier Pick up. Ook deze auto heeft een volle tank en airco. Het is een vier persoons- auto met 4 deuren. Voor een week betaal je €463,-

Bij EasyTerra zijn het allemaal vier persoons- auto’s en ook allemaal met 4 deuren. De prijzen variëren van €230,- tot €250,- voor 1 week.

Misschien wel de meest bekende is Rentalcars.
Rentalcars heeft vele verschillende auto’s. Deze variëren ook weer in prijs, tussen de €200,- voor een week voor een kleine auto (Kia Picanto), tot €370,- voor een grote auto (SUV). Daarnaast bieden ze nog een middelmaatauto voor €250,- voor een week (Kia en Volkswagen), grote auto’s van €110,- per week (Toyota, Kia en Hyundai), Premium auto’s (Nissan, Kia, Volkswagen, Suzuki), dit kost maar €212,- voor een week en dan als laaste de personenbusjes en de SUV’s. Voorde personenbusjes (Kia en Suzuki) betaal je voor 1 week €500-€560,-.

Kortom wanneer je op vakantie gaat naar Curçao, is er genoeg keuze qua het huren van een auto.

https://www.autoverhuurwillemstad.com