NSSK.NL
Image default
Internet marketing

Een gratis SEO-scan

Hoog in de zoekmachine van Google? Dat wilt iedereen. Natuurlijk kan het niet altijd, iedereen zoek op Google en er zijn meer dan duizenden webpagina’s. Toch is het mogelijk om naar voren te komen en zelf op de eerste plaats in de zoekmachine te staan als je investeert in SE. Doe daarom een gratis SEO-scan en weet hoe je scoort. Daarna kun je aan de hand van de gratis SEO-scan gaan investeren in SEO. Hoe?  Kies de juiste zoekwoorden die voor jouw relevant zijn en zorg er voor dat SEO tot meer verkeer naar je website leidt.

 

Een gratis SEO-scan; de eerste stap

SEO is een verzameling van technieken. Deze technieken zijn gericht op het optimaliseren en verbeteren van je website of webshop voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google. SEO in Rotterdam bestaat grofweg uit 4 stappen namelijk zoekwoorden analyse, de techniek optimaliseren, content creëren en optimaliseren en linkbuilding. Een gratis SEO scan is de eerste stap. Dan weet je hoe je scoort op bepaalde zoekwoorden. Daarna kun je gaan optimaliseren. Hoe? Door het verbeteren van je techniek van de site, betere content aan te bieden en door autoriteit te vergaren. Je scoort hoger in Google en je krijgt meer verkeer naar je website. En dat allemaal door een gratis SEO-scan.  .

Hoe werkt het?

Zoekmachine optimalisatie kost veel tijd, heb je dat niet dan kun je het beter uitbesteden. Hoe werkt het dan? Allereerst wordt er dus een SEO-scan uitgevoerd. Wij doet gratis een SEO-scan. An de hand daarvan wordt gekeken naar welke zoekwoorden relevant zijn en hoe vaak erop wordt gezocht. Daarna volgt er een stukje techniek. Door je site technisch te optimaliseren maak je indexeren voor zoekmachines makkelijker. Hierna moet je de content optimaliseren op zoekwoorden en zorgen dat de content aansluit bij wat mensen zoeken. Een daarna zorg je voor linkbuilding, de juiste hoeveelheid links van goede kwaliteit naar jouw website verwijzen. En aan dat alles ligt een gratis SEO-scan ten grondslag.