NSSK.NL
Image default
Mode en Kleding

DIY gala decoration ideas

Veel planning gaat naar een groot evenement zoals het schoolbal, maar een actieve deelnemer achter de schermen kan ook heel leuk zijn. Laat je slaan voor de grootste dans van het jaar met deze inspirerende ideeën voor een prom-decor.

 

Kies een thema voor uw prom-decoraties

Het kiezen van het thema van het bal moet een van de eerste dingen zijn die de commissie doet. Als u een thema kiest, kunt u in de juiste richting wijzen op het soort decoraties dat u moet maken of kopen. Onderzoek ideeën voor prom-thema’s of heb een brainstormsessie met de promcommissie en niks in over de beste keuze galajurken op basis van de haalbaarheid van het kunnen halen en de populariteit van het idee bij de studentleden.

 

Maak plannen voor een versieringsschema

Volgens Anderson’s.com moeten materialen voor prom-decoraties vier tot zes maanden voor het evenement worden besteld. Dit is ook het moment waarop de meeste fondsenwervers worden gepland en uitgevoerd. De promocommissie moet mogelijk minstens één eerdere inzamelingsactie plannen of geld van de eerste gebruiken om decoratiemateriaal te bestellen.

 

Creatieve ideeën voor Prom Lighting

Wees creatief met uw verlichting om een ​​betoverende indruk te maken. De hemelbeelden kunnen met vrijwel elk thema worden gebruikt, maar het is vooral geschikt voor thema’s als Sterrennacht, Fairy Tales, Garden Enchantment of A Night in Paris.

 

Plafond en accentverlichting

Verlichting kan in een flits een sfeer creëren.

 

l  Gebruik een gespiegelde discobal in het midden van gedrapeerde stof voor een unieke verlichtingsoptie.

l  Kleine witte lichtslingers die in willekeurige zigzaggen over het plafond zijn gespannen, kunnen zacht worden verspreid achter gedrapeerde panelen van pure indigo of marine blauwe ragfijne.

l  Gebruik LED-spots in paars of blauw om decoratieve achtergrondmaterialen, zoals glinsterende gordijnen, te benadrukken.

l  Gebruik tule als achtergrond en hang strings van lichten van plafond tot vloer voor een romantische look.

l  Lichten onder een tafelkleed kunnen de slagtafel een prachtige uitstraling geven.

l  Gebruik vlamloze theelichtjes en witte papieren zakken om armaturen te maken voor looppaden en ingangen. Als u nog steeds op zoek bent naar zwarte galajurken, kunt u een kijkje nemen op veaul.com, Veaul biedt trendy avondjurken, galajurken & trouwjurken.

https://www.veaul.com