NSSK.NL
Image default
Mobiliteit

Eersteklas scootmobiels via Mango Mobility

U wilt een scootmobiel kopen en vraagt zich af waar u dan het best terecht kunt? Mango Mobility heet u van harte welkom! U kunt een kijkje komen nemen in een van de winkels, maar ook online contact opnemen met de Mango Mobility medewerkers.

Huren, leasen of kopen?

Mango Mobility is de nummer 1 expert op het gebied van scootmobiels. Er zijn modellen om te huren, leasen en kopen. Elektrisch vervoer is de afgelopen jaren enorm in ontwikkeling. Mango Mobility geldt als marktleider als we het hebben over micromobiliteit. Micromobiliteit staat voor elektrisch vervoer tot 45 kilometer per uur. Het aanbod waar u uit kunt kiezen bestaat uit e-cars, brom- en snorfietsen, e-steps, scootmobielen, elektrische scooters en elektrische fietsen. De nieuwste modellen van toonaangevende merken zijn vertegenwoordigd. De prijzen die Mango Mobility hanteert zijn scherp en concurrerend.

Diverse prijsklassen

Scootmobiels zijn er in allerlei modellen en prijsklassen. U kunt er eentje kopen, maar vaak is huren of leasen slimmer. Stel u heeft voor een niet al te lange periode een scootmobiel nodig. Bijvoorbeeld de tijd dat u herstellende bent van een operatie. Met Mango Rent bent u verzekerd van de ideale oplossing. U geeft zelf aan welke scootmobiel u wenst en ook om wat voor huurtermijn het gaat: 1, 3 of 6 maanden.

Mango Lease is een net weer een iets andere constructie. U huurt het voertuig in feite voor een langere periode. Het onderhoud en de service zijn de verantwoordelijkheid van Mango Mobility. Ook in dit geval bepaalt u zelf welke scootmobiel in aanmerking komt. De standaard leaseperiode is 36 maanden, oftewel drie jaar. Misschien bent u geïnteresseerd in een occasion? Ook dan zit u goed bij Mango Mobility. Occasions zijn er al vanaf €300. U kunt ze komen bezichtigen in een van de Mango Mobility winkels. Er zijn zowel jong gebruikte scootmobiels als ex-demo exemplaren. U heeft de keuze uit driewiel modellen en ook grote toer-scootmobielen met vier wielen. Op iedere scootmobiel krijgt u garantie.

https://www.mangomobility.nl