NSSK.NL
Image default
Woning en Tuin

Huis verkopen en terughuren

Ik zit nogal krap bij kas en mijn vrouw en ik zijn inmiddels met pensioen. Nu hebben wij een optie voorbij zien komen dat wij niet vaak gehoord hebben. Namelijk ons huis verkopen en terughuren. Zo hou je meer vermogen over en huur je de woning waar je nu in woont. We willen namelijk weer wat leuke dingen kunnen gaan doen en zoals het er nu aan toe gaat vinden we het erg lastig om deze dingen te doen. We zijn beide gepensioneerd en daarom is het voor ons lastig om extra inkomsten te krijgen om er een keer tussenuit te gaan met zijn tweeën. Daarom willen wij graag ons huis verkopen en terughuren, zodat we meer geld over kunnen houden.

Googelen op huis verkopen en terughuren

Om een bedrijf te vinden dat ons misschien kan helpen met zulke problemen, zijn we gaan Googelen op huis verkopen en terughuren. Gelukkig hebben we wat geld over kunnen houden om een computer aan te schaffen, anders hadden we dit niet eens kunnen doen. Maar als we niet weg kunnen, hebben we thuis toch iets nodig zodat we ons niet vervelen. Werken kunnen we beide immers niet meer. We kwamen al snel uit op Thuisborg. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in wat wij nodig hebben. Thuisborg is het bedrijf dat er voor kan zorgen dat jij je huis kunt verkopen en terughuren.

Thuisborg

Om ons huis verkopen en terughuren konden wij terecht bij Thuisborg. Het bedrijf dat er voor kan zorgen dat jij wat extra centen overhoudt zodat je af en toe eens wat leuks kunt doen. Op een wat hogere leeftijd is het namelijk erg lastig om geld binnen te krijgen wat niet in je huis moet zitten qua hypotheek of huur. We zijn erg blij dat wij ons huis hebben kunnen verkopen en terughuren en af en toe eens even weg kunnen omdat we geld over hebben gehouden.

Ook op zoek naar zo een bedrijf? Neem dan contact op met Thuisborg via de website www.thuisborg.nl