NSSK.NL
Image default
Zakelijk

Taaltraining Zakelijke Markt

Als u op zoek bent naar een taaltraining Nederlands of Engels voor uw collega’s of uw team, dan wilt u wellicht iets meer diepgang dan alleen het leren van woorden en zinnen. Het hangt af van uw branche en functie welke vaardigheden u wilt leren tijdens uw taaltraining. Als u een leidinggevende rol heeft of een management functie bekleedt, dan is het bijvoorbeeld erg waardevol als er tijdens uw taalcursus ook aandacht wordt besteed aan communicatieve vaardigheden. Zo leert u bijvoorbeeld hoe u overtuigend en effectief een vergadering kunt leiden.

Leerdoel gericht

Voor taaltrainingen met extra aandacht voor het ontwikkelen van specifieke, functiegerichte vaardigheden, bent u bij The Square Mile aan het juiste adres. Door onze samenwerking met het Nederlands Debat Instituut, kunnen we uw taaltraining Nederlands of Engels verrijken met het aanleren van communicatieve vaardigheden. Maar ook uw cursus Duits, Frans of Portugees kunnen we aanpassen op uw wensen en leerdoelen. The Square Mile staat bekend om het maken van zakelijke taaltrainingen op maat en dit is precies wat we voor u doen. Op basis van uw branche en functie stellen we een taaltraining voor u samen waar u echt iets aan heeft, zodat uw tijd goed wordt benut.

Onze trainers

The Square Mile heeft in de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd van gespecialiseerde trainers. We kunnen dus altijd een trainer vinden die voor u de taaltraining kan verzorgen naar wens. Onze  trainers zijn native speakers met ervaring op verschillende gebieden in de zakenwereld. Zij begrijpen welke kennis u nodig heeft om uw functie tot in de puntjes te kunnen uitvoeren, en bieden u de leerstof en begeleiding waarmee u vooruit kunt. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie.

http://www.thesquaremile.nl/