NSSK.NL
Image default
Zakelijk

Wat zijn goede bureaustoelen?

De RH Logic 400 bureaustoel is een van de meest populaire en bekende bureaustoelen op de markt. Het is ontworpen om een gezonde werkhouding te bevorderen en rugklachten te voorkomen. Maar er zijn ook andere soorten bureaustoelen die uw werkhouding en comfort kunnen verbeteren. Hieronder noemen we een aantal soorten bureaustoelen die het overwegen waard zijn. 

Ergonomische bureaustoelen 

Deze stoelen zijn ontworpen om uw lichaam te ondersteunen en te zorgen voor een gezonde werkhouding. Ze zijn voorzien van verstelbare functies, zoals een verstelbare zithoogte, rugleuning, armleuningen en lendensteun. Dit helpt om rug- en nekklachten te voorkomen en zorgt ervoor dat u comfortabel kunt werken gedurende lange periodes. De RH Logic 400 bureaustoel is een goed voorbeeld van een ergonomische stoel. 

Balance stoelen 

Deze stoelen zijn ontworpen om uw lichaam in beweging te houden terwijl u zit. Ze hebben een flexibele zitting die u in staat stelt om te bewegen en te wiebelen terwijl u werkt. Dit helpt om uw bloedcirculatie te verbeteren en uw spieren actief te houden. 

Sta-bureaustoelen 

Deze stoelen zijn ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met een sta-bureau. Ze bieden ondersteuning voor uw lichaam terwijl u staat en helpen om vermoeidheid te voorkomen. Ze hebben vaak verstelbare functies zoals een verstelbare hoogte en hoek om uw lichaam in de juiste positie te houden. 

Knie-stoelen 

Deze stoelen zijn ontworpen om uw knieën te ondersteunen terwijl u zit. Ze helpen om de druk op uw rug en nek te verminderen en zijn perfect voor mensen die last hebben van rugklachten.

https://www.tweedehands-kantoormeubelen.nl/RH-Logic-400-zwarte-stoffering-zwart-voetkruis