NSSK.NL
Image default
Zakelijke dienstverlening

Gratis arbodiensten vergelijken

Laatst ging ik naar de website van Arbomakelaar voor arbodiensten vergelijken. Ik ga namelijk een bedrijf opstarten en heb daar een arbodienst voor nodig. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van verzuim bij (een) medewerker(s). En dan zou ik wel graag een bedrijfsarts in willen zetten. Maar omdat ik een startende ondernemer ben, heb ik met zoveel dingen ineens te maken! En ik heb heel eerlijk gezegd weinig verstand van arbodiensten. Daarom besloot ik om te gaan zoeken naar een onafhankelijk bedrijf die offertes van arbodiensten vergelijken.

Waar arbodiensten vergelijken?

Maar waar moet ik nu arbodiensten vergelijken? Dat ben ik gaan opzoeken op het internet. En al gauw kwam ik Arbomakelaar.nl tegen. Daar las ik op de website dat zij gratis arbodiensten vergelijken. Perfect dus! Maar is het dan wel betrouwbaar, omdat ze het gratis doen? Dit lijkt wel het geval te zijn omdat ze geld ontvangen van het bedrijf van de arbodienst wanneer er voor hen is gekozen. Ik heb dan ook een formulier ingevuld waarmee ik de offertes heb aangevraagd. En al gauw werd ik daarover teruggebeld door Arbomakelaar. Allereerst bedankte hij mij daarvoor. Hij stelde nog enkele vragen over mijn nieuwe bedrijf en is vervolgens gaan zoeken. Een paar werkdagen later werd ik teruggebeld met het bericht dat ze enkele arbodiensten gevonden hebben, die op papier perfect aansluiten op mijn startende onderneming.

Arbodienst selecteren

Maar welke arbodienst moet ik nu gaan selecteren? Waar moet ik op letten? Dit koppelde ik terug naar Arbomakelaar. Zij gaven aan dat zij mij zeker verder konden helpen door samen een goede partij te kiezen. Met hen ben ik dus om de tafel gaan zitten om de juiste arbodienst te selecteren. En uiteindelijk is dat dan ook gelukt! Hier ben ik heel erg blij mee.

Ik kan iedereen dan dus ook aanraden om arbodiensten te vergelijken bij Arbomakelaar.nl.