NSSK.NL
Image default
ZZP

Tabouret Benelux voor uw zadelkruk, zadelstoel of tabouret!

Zadelkrukken – Zadelstoelen – Tabourets

Als u op zoek bent naar een kwalitatief goede verrijdbare kruk dan bent u bij Tabouret Benelux aan het juiste adres. Wij verkopen al jaren de beste zadelkrukken, zadelstoelen en tabourets tegen de laagste prijs. Onze krukken op wielen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en geschikt voor intensief gebruik. Tabouret Benelux levert haar producten aan veel professionele gebruikers zoals bijvoorbeeld ziekenhuizen, zorginstellingen, overheid, kappers, mkb, schoonheidsspecialisten en scholen. Ook particulieren zijn welkom en kiezen steeds vaker voor een kruk van Tabouret Benelux.

Kruk op wielen overal inzetbaar

Al sinds de middeleeuwen is de kruk een populair zitmeubel en wordt tegenwoordig steeds meer voor allerlei doeleinden ingezet. Vooral de belangstelling voor verrijdbare krukken zoals een zadelkruk, zadelstoel of tabouret groeit enorm. In huiselijke omgeving is de kruk op wielen een veel gezien zitmeubel bij mensen die een leuke hobby hebben die zittend verricht wordt maar vooral voor mensen die moeilijk ter been zijn en graag nog zelfstandig lichte huishoudelijke werkzaamheden willen verrichten kan een zadelkruk, zadelstoel of tabouret een uitkomst zijn.

Binnen veel beroepsgroepen is het gebruik van een zadelkruk, zadelstoel of tabouret vanzelfsprekend. Mensen die door de aard van zijn of haar werkzaamheden veelvuldig in dezelfde houding werken zoals bijvoorbeeld kappers maken dagelijks gebruik van een zadelkruk om lichamelijke klachten te voorkomen. Anderen die slechts voor een korte periode zittende activiteiten hebben zoals een verpleegster die een patient helpt kiezen voor de wat meer comfortabelere zit van een tabouret. Professionals die regelmatig aan een hoge werktafel hun arbeid verrichten kiezen vaak voor een zadelstoel.

Zadelkruk, zadelstoel, tabouret kopen

Vraagt u zich voor aanschaf af wat u hiermee wilt gaan doen en welke kruk op wielen voor u het meest geschikt is. Voorkom een verkeerde keuze en laat u bij twijfel informeren door bijvoorbeeld een huisarts of fysiotherapeut.

Een kwalitatief goede zadelkruk, zadelstoel of tabouret hoeft niet duur te zijn. Het is wel aan te raden om deze producten te kopen bij een specialist waarbij u altijd terug kunt vallen op hun expertise. Hiernaast verdienen de volgende punten uw aandacht bij de aankoop van een verrijdbare kruk.

– Heeft de kruk de juiste (zadel) zitting

– Is de kruk traploos verstelbaar en heeft hij de juiste hoogte voor uw werkzaamheden

– Heeft het voetkruis de juiste diameter voor voldoende stabiliteit

– Zijn de wieltjes geschikt voor de ondergrond waarop uw de kruk wilt gebruiken

Koop uw zadelkruk, zadelstoel of tabouret voordelig online bij de specialist in verrijdbare krukken.

Tabouret Benelux maakt kwaliteit betaalbaar!

http://www.tabouretbenelux.com/