NSSK.NL
Image default
Relatie

Baby eerste jaar boek

Toen ik net bevallen was, voelde ik me super gelukkig maar ook super vermoeid. En ook de eerste tijd na de bevalling was zwaar. Mijn dochtertje, de liefste, schattigste baby die er is, hield me de eerste paar maanden ‘s nachts uit de slaap, terwijl ik overdag moest werken. Ik kon dus ook niet bijtanken. Ik moet dan ook achteraf zeggen dat het eerste half jaar als in een roes voorbij is gegaan. Niet dat het nou dramatisch was, maar ik had geen puf meer om elke dag allerlei zogenaamd leuke filmpjes van mijn schatje te maken en op Instagram te zetten.

 

Nu had ik van een vriendin een baby eerste jaar boek gekregen en ik wilde toch ook, ondanks mijn vermoeidheid alle leuke herinneringen bewaren. Ik heb me toen voorgenomen elke dag 5 minuten te besteden aan het bewerken van dit boek. Dit viel eerst niet zo mee, maar na een poosje werd dat echt het rustpuntje van mijn dag: even met een kopje thee de dag overdenken en de leuke dingen opschrijven of inplakken.

 

Als ik nu terugblader in het boek en zie wat er allemaal gebeurd is, ben ik zo blij: dit boek is het ideale baby-herinneringen-boek, waarin naast veel foto’s ook veel leuke weetjes staan: wanneer kwam ook al weer haar eerst tandje door?, wanneer lukte het haar voor het eerst te gaan zitten? Hoe zag ze er uit na haar eerste oranje wortelhapje? Veel dingen was ik zonder dit aandenken al lang weer vergeten.

 

Het baby eerste jaar boek is een perfect cadeau, waar je jarenlang nog van kan genieten en waar je nog vaak naar terug kan grijpen. Het is een persoonlijk boek, met foto’s die je zo groot kan maken dat je ze makkelijk samen met een vriendin, oma of je dochtertje kan bekijken. Dat is tien keer beter dan een fotootje op je mobiel. En de persoonlijke verhaaltjes zorgen er natuurlijk helemaal voor dat het echt HAAR eigen boek is geworden.

 

Als je me vroeger had gevraagd wat ik als kraamcadeau zou willen hebben zou ik niet hebben gedacht aan een boek. Maar nu ik heb ervaren hoe mooi zo’n baby-eerste jaar boek kan worden weet ik wel wat ik zelf in het vervolg zal geven!