NSSK.NL
Image default
Aanbiedingen

Deze items vormen de ideale klusoutfit!

Klussen moet je zowel binnen als buiten. Daarnaast heb je geen grip op het weer en daarom moet je jezelf voorzien van een geschikte outfit. Er zijn verschillende items om te dragen, die jouw werk aangenamer maken. In deze blog bespreken we items die van pas kunnen komen tijdens het klussen. Op deze manier hopen we dat je geen last zult hebben van koude en natte weersomstandigheden. 

 

Werkschoenen

Eén van de meest belangrijke items zijn geschikte werkschoenen. Werkschoenen moeten voldoen aan een aantal eisen om zwaar werk aangenaam te maken. Zo moeten ze ten eerste de juiste grip hebben, om in diverse soorten ondergronden te staan en te bewegen. Daarnaast moeten ze voorzien zijn van een stalen of kunststof neus. Je kan tegenwoordig ook kiezen voor waterdichte werkschoenen. Dit kan erg handig zijn wanneer je ook in de koude maanden moet klussen. 

 

Handschoenen

Maak het je handen wat minder zwaar en draag fatsoenlijke handschoenen. Met stevige handschoenen zorg je dat de huid op jouw handen niet droog wordt en kapotgaat. Dit kan erg handig zijn bij het dragen van stenen en andere zware objecten. 

 

Fleece trui

Met een fleece trui voorzie je jezelf van een erg warme dekking voor jouw torso. Deze stof laat namelijk bijna geen wind door en verwarmt erg snel. Voorzie jezelf van zo’n trui als basis en behoud de warmte door ook een goede jas te dragen.

 

Waterdichte en windafstotende jas

Een goede jas zal het werk comfortabeler en makkelijker maken. Het weerhoud je namelijk van regen, en kou van de wind. Daarnaast biedt het je extra zakken om gereedschap in te stoppen. Op deze manier voorzie je jezelf van een multifunctioneel item. 

 

Werksokken

Kou voel je erg goed via jouw voeten. Daarom is het handig om goede sokken te dragen tijdens het klussen. Met warme voeten voelt jouw hele lichaam zich een stukje warmer. Bij verschillende aanbieders, zoals Underwear District, vind je diverse werksokken voor heren. Je kan zelfs kiezen voor waterdichte thermosokken, voor tijdens het klussen. Hoe handig is dat! 

https://www.underweardistrict.nl/nl/