NSSK.NL
Image default
Marketing

Welke Soorten SEO zijn er in te zetten en hoe versterkt Google Ads je organische vindbaarheid?

SEO ook wel Search Engine optimzation genoemd is een manier om hoger in Google te komen zonder dat je betaalt voor een bezoeker. Natuurlijk gaat er wel flink wat werk aan vooraf, maar op de langere termijn is het een tool om je business goed stabiel te houden. Welke varianten er zijn en hoe je het inzet lees je verder in dit artikel

Beginnen met SEO

Als je nog niet eerder iets aan SEO hebt gedaan, dan kan je niet verwachten dat je er binnen een paar maanden al de vruchten van kan gaan plukken. Het is afhankelijk hoe concurrentiegevoelig jouw markt is, maar reken minimaal op een half jaar tot een jaar. Zet eerst in op wat minder concurrentiegevoelige zoekwoorden en bouw dit steeds verder uit! Wil je zelf aan de slag om jouw website hoger in Google te krijgen? Zorg dan dat je begint bij het begin en lees je goed in op het internet.

SEO Cursus volgen om hoger in Google te komen

Het kan helemaal geen kwaad om je kennis goed te verrijken. Begin met een basis SEO cursus en ga hier eerst eens goed mee oefenen en ontdekken. Ben je helemaal niet technisch en merk je ‘na het volgen van een SEO cursus’ dat dit niet aan jouw besteed is; dan zou ik het lekker over laten aan een professional.

Hoe versterkt Google Ads je SEO?

Google Ads is een goede manier om direct verkeer naar je website te trekken. Voor SEO krijgt je website een cijfer tussen de 0 en de 100. Hoe hoger je cijfer hoe sterker je domein is. Er wordt hier gekeken naar de aantal backlinks en de waarde van die backlinks. Wat hier niet in meegenomen wordt, maar zeker wel door Google gelezen wordt is hoe vaak je website wordt bezocht.

Een Voorbeeld:

Je loopt langs een aantal terrasjes en je ziet dat het op het eerste terrasje vrij leeg is en het tweede terras zit goed vol. Waar ga je dan zelf liever zitten? Degene die vol zit toch, dan zal het daar wel goed zijn. Zo kijkt google dus ook.

Google ads uitbesteden

Google Ads is erg complex en in combinatie met SEO kan het een beetje veel zijn om dit gelijk allemaal zelf te doen. Google Ads uitbesteden is dan een goede optie!

https://allinone-media.nl