NSSK.NL
Image default
Aanbiedingen

Elektrische tandenborstels van Oral-B koop je hier

Een elektrische tandenborstel is tegenwoordig niet meer weg te denken. De meeste tandartsen en tandartsassistenten adviseren patiënten elektrisch te poetsen. Met een elektrische tandenborstel komt u gemakkelijker op de meest moeilijk bereikbare plekjes in uw mond. Overweegt u zo’n tandenborstel aan te schaffen, dan is het goed om te weten dat de kwaliteit en de levensduur per merk verschilt. Ook kan een merk meerdere elektrische tandenborstel uitbrengen, zodat vrijwel iedereen er eentje kan aanschaffen. In deze blog vertellen wij u meer over de elektrische tandenborstels van Oral-B.

Elektrische tandenborstel van Oral-B voor kinderen

Het populaire merk heeft over de jaren heen een aantal tandenborstels voor kinderen uitgebracht. Beschikt uw kind over een leuke tandenborstel, dan stimuleert dit uw kind zijn of haar tanden beter te poetsen. Voor een ouder kan het een hele uitdaging zijn om uw kind er tot toe aan te zetten tenminste twee minuten te poetsen. U zult merken dat uw kind het tandenpoetsen een stuk leuker zal vinden met een Frozen, Star Wars of Cars tandenborstel van Oral-B. Kiest u een elektrische tandenborstel uit met uw kind? Succes gegarandeerd!

Elektrische tandenborstel van Oral-B voor volwassenen

Van Oral-B kunt u verschillende modellen tandenborstels verkrijgen. Inmiddels zijn er meerdere modellen uitgebracht, waaronder Oral-B Genius, Oral-B iO serie, Oral-B Pro, Oral-B Smart en Oral-B Vitality. De Oral-B iO serie wordt het meest aanbevolen door tandartsen, omdat de technologie magnetisch is. Vindt u het belangrijk dat er zoveel mogelijk tandplak verwijderd wordt? Dan kunt u het beste kiezen voor een tandenborstel uit de Oral-B Vitality serie. In onze webshop kunt u de verschillende tandenborstels en series van Oral-B gemakkelijk met elkaar vergelijken. De voordelen en specificaties hebben wij voor u op een rijtje gezet.

Combineer uw tandenborstel met de gewenste opzetborstel

De opzetborstels van Oral-B passen op elke elektrische tandenborstel van Oral-B. U kunt bijvoorbeeld een elektrische tandenborstel uit de Oral-B Vitality serie aanschaffen. Dit product combineert u met een passende opzetborstel. U kunt kiezen uit 3D-White, Cross Action, Disney (voor kinderen), iO, Ortho en Sensitive Clean. Op deze manier kunt u uw tandenborstel geheel naar wens samenstellen. Heeft u gevoelige tanden, dan adviseren wij graag welke tandenborstel en opzetborstel u nodig heeft.

Gemakkelijk de juiste tandenborstel kiezen

In onze webshop hebben wij onze tandenborstels per categorie ingedeeld. Zo ziet u in een oogopslag welke tandenborstels en/of opzetborstels geschikt zijn voor de conditie van uw gebit. Heeft u ontstoken tandvlees? Of wilt u graag zoveel mogelijk tandplak verwijderen? Wij zorgen er graag voor dat u straks over de juiste tandenborstel beschikt. Ga naar onze webshop en kies de juiste elektrische tandenborstel van Oral-B met behulp van onze webshopfilters. Bestelt u voor 16:00, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling vandaag nog verzonden wordt.

https://www.tandartswereld.nl/product-categorie/elektrische-tandenborstels/oral-b-tandenborstels/