NSSK.NL
Image default
Aanbiedingen

Industriële hogedrukreinigers

Er zijn diverse keuzes als het gaat om een hogedrukreiniger voor professioneel gebruik. Deze reinigingsmachines zijn gemiddeld tot vier uur per dag of langer te gebruiken en worden niet verkocht in de doe-het-zelf-zaak. De professionele hogedrukreiniger heeft een sterke motor en pomp en zijn zeer geschikt voor langdurig intensief gebruik.

 

Warm of koudwater hogedrukreiniger?

Bij de aanschaf van een professionele hogedrukreiniger is het belangrijk voor welke soorten vervuiling de industriële reinigingsmachine ingezet zal worden. Op basis van die informatie kunnen er keuzes gemaakt worden voor soorten druk en hoeveel liter water per minuut de hogedrukreiniger moet verplaatsen. Heb je warm of koud water nodig? Bij warm water kun je hardnekkige vervuiling en vet verwijderen, voor alle andere toepassingen is een koudwater machine geschikt.

 

Hoge druk, zware prestatie

De reinigingsmachine moet een zware prestatie leveren en staat letterlijk onder hoge druk. Dit betekend dat de machine veilig moet zijn en probleemloos hoge resultaten moet leveren. Of het nu gaat om het verwijderen van kauwgom en graffiti of het schoonmaken van parkeergarages en treinstations, een hogedrukreiniger moet betrouwbaar en maximale efficiëntie leveren! Er zijn verschillende soorten professionele hogedrukreinigers te verkrijgen:

 

  • Hogedruk trolley 

  • Hogedruktrailer

  • Hogedruk aggregaat (UHP)

  • Hogedruk-skids en inbouwmodellen

 

Onafhankelijke facilitaire groothandel

Met industriële reinigingsmachines van FTG haalt u een duurzame oplossing in huis. Facility Trade Group is expert op het gebied van reinigingsmachines en hygiëne, dus ook voor uw onderhoud en service van machines en allerlei hygiënische voorzieningen. Door een nauwe samenwerking met belangrijke leveranciers hebben wij een passend aanbod voor ieder type branche. Onze onafhankelijkheid van leverancier of merk in combinatie met onze expertise verzekert u altijd van de beste service.

https://facilitytradegroup.nl/